søndag den 29. januar 2017

havedagbogen på instagram

Selvom du - hvis du følger min havedagbog på Instagram - vil se, at jeg er noget mere aktiv på Instagram end her på bloggen, så er det bestemt ikke et udtryk for, at jeg helt har droppet at blogge. 

For mig at se, så kan de to medier to forskellige ting. 

Nogle vil sige, at Instagram er overfladisk og uinteressant - jeg synes, det er et super sted hurtigt at dele inspiration - især hvis man er lidt selektiv i forhold til, hvad man følger med i, kan man få sig opbygget en god strøm af inspiration.

Selv følger jeg med på profiler med fokus på have, arkitektur og interiør. Og småbørnstøj pga. min lille Filippa :)  

Hvad med dig? Er du også på Instagram? Har du selv en profil, så skriv den evt. i kommentarfeltet - så kigger jeg gerne lige forbi :)

Januarhilsner, 
Lone

5 kommentarer:

 1. ...fedt at høre en kort og præcis argumentation for at bruge instagram. Måske er mange bloggere lidt for tilbageholdende overfor nye medier og kan ikke overskue mere end en blog og fb?

  bedst
  Kjeld

  SvarSlet
  Svar
  1. Facebook kan jeg så til gengæld ikke finde ud af at 'styre', så der melder jeg pas :)

   Slet
 2. Instagram er fuld af inspirerende billeder. Ingen tvivl om at billedkvaliteten er betydeligt bedre end i andre medier - og nok derfor det har fået prædikatet "overfladisk". Men det er jo også fordi folk er meget selektive med hvad de lægger på, så meget crap er jo blevet sorteret fra. Og så skal billederne kunne stå alene med begrænset tekst. Efterhånden er mængden næsten for meget, for der er utvivlsomt meget jeg går glip af - men jeg kan dårligt nå igennem de fotos jeg har i min strøm fra dem jeg følger. Og at det bliver også mindre og mindre jeg kommenterer. Men

  SvarSlet
 3. Jeg er for nyligt kommet på Instagram for at kunne følge nogle, jeg gerne vil følge, men er ikke særligt aktiv selv.
  Bloggen er og bliver mit foretrukne havemedie, men jeg synes at det er forfriskende at bladre rundt i de smukke billeder man ser på IG også.
  Nu vil jeg måske lige se efter dig ...
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg holder meget af IG, da det giver mig ufattelig meget inspiration.

  Blogs er jeg også glad for, men kommer der efterhånden alt for sjældent, da det er mere tidskrævende. FB har jeg aldrig benyttet mig af. Synes man hører så meget dårligt om shitstorms og en rigtig dårlig tone på dette medie.

  Selvfølgelig kan man gå mere i dybden med en blog. Men det er ikke ensbetydende med, at IG er overfladisk. Det er blot et andet medie, som K-A-N noget andet. Og hvad kan det så?

  Det kan få mig til at slappe af og hente ufattelig meget inspiration ude i den store verden. Kunsten er at få et billede til at tale for sigselv, eller at få fortalt en hel masse med få ord og punchlines.

  Jeg følger en iransk bjergbonde, som viser de skønneste vilde tulipaner og krokus fra bjergene. Jeg følger de helt helt store indenfor blomsterbinderi og havedesign. Jeg følger dog med ligeså stor glæde med i en sydamerikansk anlægsgartners utroligt udfordrende arbejde.

  Tonen på IG er venlig og positiv. Det er feel-good uden andet formål end at feele good. Og det er helt helt fint for mig.

  Verden er så stor, spændende og mangfoldig, og der er SÅ meget at frydes over i dette verdensomspændende kæmpe-inspirations-univers.

  Blot et lille pip fra mig. Og nu vil jeg på besøg i blogland.

  Nyd det spæde forår.

  Rigtig mange hilsner

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LÆS MERE OM ET AF HAVENS RUM