tirsdag den 4. juli 2017

sommer og grøftekanter i haven

Ved indgangen af juli i vores have får min 45 år gamle kærlighed til grøftekanten endelig lov til at afspejle sig i haven. Selvom jeg som barn svor, at jeg som voksen ville have en have fyldt med liljer (for dem var jeg ret betaget af), så er det ikke den bevidste målsætning, der fik lov at fylde. I stedet er det den ubevidste kærlighed til alle de vilde vækster, der har overtaget mine passioner i staudebedene. 

Hvad jeg i sin tid har plukket af buketter på marker, i grøfter, i skove mv. kan ikke tælles - og ja - jeg gør det stadigvæk. Jeg kan simpelthen bare ikke lade være :)

onsdag den 26. april 2017

typiske april


Hvorfor er det, at det hvert år virker så unaturligt med sne i slutningen af april? For hvis man lige tænker over det, så er sne i april for os danskere vel egentlig noget der forekommer oftere end til juleaften :)

søndag den 19. marts 2017

ikke et år mere...

.... uden køkkenhave! Sidste år besluttede jeg mig for ikke at dyrke grøntsager i køkkenhaven, da jeg havde travlt med lillepigen. Men det var et stort savn ikke at kunne hente friske grøntsager på egen grund. Så i år skal vi i gang igen. Og jeg glæder mig allerede!