mandag den 8. april 2019

nye linjer i haven

Haveåret er i fuld gang og det samme er jeg - altså i haven. De sidste weekender har været brugt til at få rettet lidt op på havens linjer. Nu har jeg overvejet det i flere år og har endelig fundet formlen. Så nu sker det.

Det betyder overordnet, at alle de linjer, der før havde lidt organiske former, nu er blevet rettet ud, så de er lige. Det passer ualmindeligt godt til mig :)

søndag den 17. juni 2018

endnu en klumme

I dag har jeg endnu en klumme med i Jyllandsposten. Det er nummer fem i rækken og jeg har virkelig nydt at få lov at skrive til et nyt medie. Desuden har det været interessant at arbejde sammen med redaktøren og se, hvordan det fungerer i et stort mediehus til sammenligning med vores HAVEFOLKET-magasin.Her kommer dagens klumme:

Juni er højsæson for smukke haver, og det skal udnyttes til at besøge grønne oaser

mandag den 26. marts 2018

Klumme i Jyllandsposten uge 12 2018

I 2018 har jeg sagt ja til at skrive klummer til Jyllandsposten om havelivet. Det er en rigtig hyggelig udfordring og jeg håber at det giver lidt lyst og inspiration til at komme endnu mere i haven. Denne gang var fokus krukker. Emnet for næste gang har jeg ikke besluttet endnu.

--

Våriris, narcisser, tulipaner, påskeklokker
Der er plads til det hele i kurve og krukker

Foråret er kommet, og med det rigtige blomstrende indhold i massevis af dekorative og flytbare beholdere, bliver haven indbydende med et trylleslag.