mandag den 26. marts 2018

Klumme i Jyllandsposten uge 12 2018

I 2018 har jeg sagt ja til at skrive klummer til Jyllandsposten om havelivet. Det er en rigtig hyggelig udfordring og jeg håber at det giver lidt lyst og inspiration til at komme endnu mere i haven. Denne gang var fokus krukker. Emnet for næste gang har jeg ikke besluttet endnu.

--

Våriris, narcisser, tulipaner, påskeklokker
Der er plads til det hele i kurve og krukker

Foråret er kommet, og med det rigtige blomstrende indhold i massevis af dekorative og flytbare beholdere, bliver haven indbydende med et trylleslag.

lørdag den 3. marts 2018

omlægning af nordhaven

Tankerne har været undervejs et stykke tid. Der skal laves om i nordhaven - som også kaldes morgenhaven, fordi det er her vi på gode sommerdage drikker morgenkaffen i weekenderne.

Egentlig er jeg ret glad for morgenhaven allerede. Der er kun få elementer, og der er en dejlig ro deromme: en terrasse, et måneskinsbed og så en lille græsplæne. Hele sommerhalvåret elsker jeg at komme om i rummet - både med kaffen og for at vande eller luge lidt.

søndag den 31. december 2017

et nyt år rundt om hjørnet

12 timer er der lige nu tilbage af det gamle år - 2017. 2018 venter lige om hjørnet og allerede nu ved jeg at det kommer til at byde på et par udfordringer.


Den største måske, at min ældste datter skal flytte hjemmefra. Det bliver en spændende tid for hende - og en udfordring for os herhjemme, der snart skal til at undvære hende.