tirsdag den 22. september 2020

børnehaven... filippas have

Der er et haverum, som jeg sjældent inviterer ind i, og det er 'børne-haven'. Et haverum, der ejer 100% af familiens børn. Og nu er det derfor Filippas have, da hun er den eneste i husstanden under 18 :)

Filippa er vores lille efternøler, som kom til for 5 år siden. Hun er virkelig en fornøjelse at have med i haven, for hun graver gerne med (ikke altid de rigtige steder), og hun går lige så meget op i tulipanernes komme til foråret, som jeg gør. Vi deler passionen for blomster. Og hendes passion for at lege med mudder er mindst lige så stor.


Filippas have fik for et par år siden et legehus, som vi selv byggede af lærk og cedertræsbeklædning. Udvendigt er det malet sort, så det passer til vores hus. Huset har en lille terrasse foran og mod syd er der mulighed for at åbne låger ind til en lille købsmandsdisk. 

Under lågen hænger der kurve med købmandsvarer ... og det løse :)


I år har vi suppleret med et borde/bænkesæt (der også er malet sort) og en skøn hængegynge. Og den er et hit! Her kan man ligge og kigge op i træernes kroner. Man kan gemme sig helt væk i den, og man kan næsten falde i søvn i den.   

Og så kan der gynges i den. Hun er ret tilfreds med den ... og resten af hendes lille have ikke mindst.

Bord/bænkesættet har vi købt i Bilka, og hængestolen er modtaget i gave fra Tropilex.

3 kommentarer:

  1. Hvor er hun sød :)
    Dejligt hus hun har der i jeres have - der må være til mange timers hygge og leg.

    SvarSlet
  2. Hvor er hun sød :-)
    Det er så livsbekræftende med sådan en lille størrelse der hygger sig i haven og det er forståeligt med de fine legeting hun har.

    SvarSlet