søndag den 29. marts 2015

Vidunderlige Hidcote Manor


Nu skal vi besøge en af de helt store. Nemlig haven ved Hidcote. Jeg glæder mig som altid helt vildt til at træde ind i haven, for jeg ved med sikkerhed at det bliver en kæmpe fornøjelse at gå gennem haven. Og det skal have lov at tage tid. 4 timer forsvinder hurtigt i en have som denne.


Kom - vi smutter indenfor.


Er den ikke bare skøn, den have? Jeg bliver lige imponeret hver gang.

...mange fotos - jeg ved det :-) 
Men det er næsten ikke til at beskrive den med færre! Håber på tilgivelse :-)

Vi skal videre - en ny have venter os :-) 
Er du med?


HER ER VI
Hidcote Bartrim
Chipping Campden
Gloucestershire GL55 6LR

Har du været med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du 
vide, at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Englands smukke haver. 
Følg endelig med. Og giv gerne lyd, så vi ved, at du er her :-)

10 kommentarer:

 1. Skønne billeder - og slet ikke for mange, nej - kom endelig med flere - både billeder og haver. Dejligt at komme med på tur uden bøvl med at køre til lufthavnen osv. Glæder mig til næste have!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine - godt at høre!
   Du skal nok få mange flere inden længe ;-))

   Slet
 2. Hidcote er et magisk sted, også her i august - men jeg bliver da helt træt i benene, for det er vel nok en stor have når vi sådan skal rundt i alle krogene.
  Hvor er det bare et fint fugleskræmsel.
  Nå, men jeg kan hvile benene på bagsædet - jeg var altså vild med Hidcote :)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Elsker Hidcote, der er ikke nær billeder nok.... :-) fik dejlige scones dér engang.... Sikke et fint insektbo de har fået banket op. Som jeg dog længes efter lidt sommer....Tak for turen.

  SvarSlet
 5. "Sommer! Sommer og sol...." - blev lige nødt til at bryde ud i sang... :o)
  Hvor er der smukt over det hele og i alle detaljer. Træerne, vandet, blomsterhavet, de grønne skulpturer, drivhuset, hyggekrogene, insekthotellet..... og alt det andet. Jeg MÅ altså besøge det sted engang... :o)
  Smutter lige ind forbi cafeen og får en scones... nogen der vil med!?

  SvarSlet
 6. Hvilken fantastisk tur I er på, det ser drømmende dejligt ud og der er ikke for mange billeder. Bliver faktisk ret forelsket i den gule/orange/lilla beplantning, ved lige hvor det skal være hos mig :-). Glæder mig til flere billeder :-), forsat god tur :-), kh Margit

  SvarSlet
 7. Superfin have og billederne så lækre!
  Tak for turen :-)

  SvarSlet