tirsdag den 20. oktober 2015

En advarsel

Jeg kan lige så godt advare jer. I de kommende måneder kommer bloggen her ikke kun til at handle om have, men også om hende her. Vi har haft nogle hårde måneder her i familien med søvnløse nætter og ind imellem går bølgerne lidt højt, men vi begynder nu at kunne se frem til mere normale dage. Til dage med søvn i barnevognen, og dage hvor lillepigen snakker, sprudler og tilmed griner (uden lyd dog) :-)

Helt mod sædvane får I også lige et billede af den hele tiden lidt trætte mor. Da jeg er fotografen her i huset, er der ikke mange med mig selv på, men her tog min datter Sofie lige kameraet, og så kan man da se, at jeg også var med i denne del af historien :-)

Endelig, endelig har pigen i øvrigt fået et navn. Det har været længe undervejs, for vi har simpelthen ikke kunne greje, hvad hun skulle hedde. Hvad der passede, og hvad vi alle 4 kunne blive enige om.

Men i fredags dukkede det pludselig op: Filippa.

Det blev straks vedtaget - helt enstemmigt. Den chance skal man ikke lade gå fra sig. Så nu er det bestemt. Og godt så, for barnedåben er lige om hjørnet :)
34 kommentarer:

 1. Sofia og Filippa - det klinger fint. Hvor er hun nuttet. Har hun ikke de samme øjne som den trætte mor?

  SvarSlet
 2. Så søte dere er begge to! :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med at I kunne blive enige om navnet, det er da også et sødt navn.
  Vi ser gerne flere billeder af lille Filippa, så sød hun er. Men urolige nætter kan være noget anstrengende, det husker jeg godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, jeg er ved at vænne mig lidt til det, men ind imellem så er det godt nok svært at komme ud af fjerene kl. 3 ... og så igen kl. 5. Men hvad gør man ikke for de små. Bare de trives :-)

   Slet
 4. Kære Lone.

  Nu er det vist på tide, at jeg får sagt tillykke med jeres lille datter. Hjertelig tillykke med den smukke guldklump. Hun har vist mors brune øjne og ligner hende på alle punkter, - og det skal hun bestemt ikke være ked af. Tværtimod.

  Fillipa er et rigtigt smukt navn. Jeg havde gættet på et eller andet have-relateret. Alba var oppe at vende:o). Nu får hun nok op til flere Fillipa-æbletræer i dåbsgave:o) Men det er bestemt også et ualmindeligt lækkert æble. Har selv plukket flere kasser ned fra vort halvunge Fillipa-træ.

  Ja, sådan en lille bøllespire vender op og ned på alting. Fra det øjeblik frøet til bøllespiren er sået i maven, er ens krop, ens tid og ens fokus ikke længere rettet mod sigselv. Pludselig bliver søvn den største luxus i hele verden. For slet ikke at tale om et måltid mad uden afbrydelser og med begge arme til rådighed.

  Nyd hende alt, hvad I kan. Pludselig starter hun i 1. g.

  Hun er for lækker.

  Knus og tillykke endnu engang

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jytte. Har mange gange tænkt på dig - og dit ønske om at se et foto af mig med store mave :) Men jeg kunne simpelthen ikke forliges med tanken om en flodhest her på bloggen. Kommer du forbi en dag, så viser jeg dig gerne billeder :)

   Egentlig havde vi besluttet os for Mille Elise, men det faldt bare ikke helt på plads i mit hjerte og så måtte vi jo vælge om. Filippa er - ja - både med reference til havens plads i hjertet, men også noget med en dansk dronningerække. De to andre - Sofie og Caroline - finder plads der (dog staves anderledes), så vi syntes næsten at lillepigen skulle have samme kendemærke på sit navn. Og det fik hun så :)

   Stort knus til dig!

   Slet
 5. Kære Lone Stort tillykke med lille Filippa, det er et smukt navn! Det er dejligt for jer hvis dagene normaliseres og glider ind i en rytme. Når sådan en lille ny kommer ved man jo aldrig hvormeget ballede det fører med sig. :-) Dejligt billede af jer to. Pøj pøj med det hele. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh ja - rytme. Det glæder jeg mig til! Så kan man planlægge bare en lille smule. Det bliver godt :) Jeg ved jo af erfaring at det kommer, så jeg væbner mig med tålmodighed. Og så nyder jeg hende, mens hun er lille og nuttet. Som Jytte så rigtigt skriver herover - lige pludselig går de i 1.G. (Såden en har jeg jo også)

   Kh til dig.

   Slet
 6. Hej Lone. Hvor er hun bare kær :-). Men det ikke at få sin søvn, det er bare ikke rart. Krydser fingre for en god rytme, hvor der måske kan være plads til en lille lur til dig også i løbet af dagen. Dejligt billede af jer :-). Og "spam os" endelig med billeder af søde Fillipa :-). Ha' det godt. Mange hilsner fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. I skal nok få spam .. det er jeg ret sikker på :-)
   Tak for din søde hilsen!

   Slet
 7. Härliga bilder på er båda två. Filippa är ett fint namn.
  Ha det bra!
  Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marika! også alt godt til dig.
   Kh.

   Slet
 8. Dejligt billede af dig og Filippa, sikke et sødt navn. Ja, det må være hårdt med manglende nattesøvn, det kender man jo. Dejligt at I er ved at finde en rytme og måske lidt skik på sovestunderne.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er ikke skik på noget som helst :-) Men det skulle der gerne komme en dag.
   Jeg må ønske mig lidt rytme på tilværelsen i julegave :-)

   Knus til dig!

   Slet
 9. Tillykke med valget af det fine navn til den fine lille frøken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sussi - og tak for din hilsen :)

   Slet
 10. Kære Lone.
  Et dejligt navn til en yndig lille pige. Godt i blev enige :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det holdt hårdt!
   11 uger var vi om det! Godt man ikke skal finde på navne så til :-)

   Slet
 11. sød lille prinsesse :) :), og det er et rigtigt godt billede af din dejlige datter og dig :)

  SvarSlet
 12. Hej Lone.Dejligt billede af dig og din lille pige..................og smukt navn hun får.
  Husk at nyde hver dag.en kommer aldrig tilbage.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret! Jeg nyder og nyder ... og i går nød jeg en hel time alene i haven! Så var der ekstra energi, da jeg kom ind igen :)

   Slet
 13. Sikke et fint mor-datter billede! Og hvor er hun dog sød og opmærksom.. :) Glæder mig til at se mere til den lille dame. mvh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen, Ulla :-)
   Der skal helt sikkert nok komme flere billeder :-))

   Slet
 14. Tillykke med hende...hvor er hun kær! Og kan du SÅ skynde dig ud og købe hende et æbletræ:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret .. men puha. Hvor skal det dog stå? Har vist ikke plads til flere træer :)
   Men Filippa æbler er nu skønne!

   Slet
 15. Hvor er i skønne, begge to..og tillykke med hende. Det er da et fint navn godt i nåede det inden dåben :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - du har ret.
   Og det var så da også lige op over :))

   Slet
 16. Dejlige billeder af jer begge to og sikke et smukt navn hun har fået. Helt spæde børn er umådelig dejlige, men det kan være så hårdt indtil der kommer en rytme. Godt at I har fundet den så der igen er idyl i familien:-)

  SvarSlet
 17. Hvor er I søde begge to :-)

  SvarSlet