fredag den 29. november 2013

Sissinghurst Castle Garden

MANDAG EFTERMIDDAG


Mandag eftermiddag er det tidspunkt jeg har glædet mig aller- allermest til. Det her er min drømmehave over alle drømmehaver. Jeg ved godt ,at den ikke er så vild som Great Dixter eller intim som Tintinhull, men den er bare lige mig! Denne have kunne jeg bo sammen med.

Det her er derfor haven, hvor det er nødvendigt at se det hele to gange! Først går vi igennem og kigger - og så skal vi ud og spise frokost i deres café - og så tager vi lige en tur til :-) Tosset? Ja, måske. I hvert fald med Sissinghurst.

Følg med :-)


Her til venstre ser du restauranten (de hvide) og en butik (til højre).


Og så går vi ind i - via forhaven.
TOP COURTYARD

WHITE GARDEN
(Se evt. mere fra den hvide have på havefolket.com).

Kig over "LOWER COURTYARD"ORCHARD
Et engareal med frugttræer, bistader og dueslag. Total idyllisk!


MOAT WALKHERB GARDEN
LIME WALK


COTTAGE GARDEN

Og så smutter vi lige ud af haven en tur!
- først skal se på køkkenhaven og bagefter skal vi spise :-)Efter frokosten skal vi tilbage i haven.


Og vi starter med at gå op i tårnet og se udover hele haven.
I tårnet er Vitas arbejdsværelse, og vi falder over et par citater:ROSE GARDEN
Nede igen går vi over i rosenhaven. Den er også super flot her i sensommeren og her er massevis af god inspiration til følgeplanter til roserne.

Så har I vist været med hele haven rundt... Gå endelig en tur mere, hvis du har lyst - vi venter! Denne have kan man ikke få for meget af.

Når vi er færdige slutter dagens haveoplevelser, og så har vi kun få besøg tilbage i morgen tirsdag, inden vi tirsdag aften tager flyveren hjem til kolde Danmark. (Og så er det i mellemtiden blevet jul!)
LIDT FAKTA
Sissinghurst Castle
Biddenden Road, near Cranbrook, TN17 2AB

Har du fulgt med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du vide at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Sydenglands smukke haver. Følg meget gerne med. 
Vil du være med helt fra starten, kan du klikke her og starte med nederste indlæg først :-) 

3 kommentarer:

 1. Åh tak for de smukke billeder, jeg elsker også Sissinghurst - så er vi da to + et par stykker. Vi kan vist godt gå i cafeen og snuppe a cuppar og et par scoones, de to fra bagsædet, kommer ikke foreløbigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super plan - den er jeg med på :-)

   Slet
 2. Kan vi ikke liiiiige smutte forbi igen i morgen? Bare et lille hurtigt kig. Eller flytte ind :-). Den smukkeste have indtil videre.

  /Birgitte

  SvarSlet