mandag den 18. november 2013

Godmorgen :-)

SØNDAG FORMIDDAG

Og hvor skal vi så hen i dag? Det får du at se inden længe. Tre rigtig gode haver venter nemlig forude, og vi skal køre godt 146 mil, før vi er fremme ved den sidste have. Men det bliver turen værd.
Det lover jeg :-)


Mon ikke I har hørt om Graham Thomas (engelsk gartner og rosenentusiast, født 1909) og har blandt lagt navn til en meget smuk gul rose.

Haven vi besøger her til morgen er Mottisfont Abbey, som er Graham Thomas' "masterpiece". Den muromkransede have rummer netop en rosenhave, der reflekterer hans forkærlighed for roser og rummer masser af eksempler på kombination af roser med andre planter. Men først en lille tur gennem parken.


Og så hopper vi ind i rosenhaven!

LIDT FAKTA
Mottisfont Abbey
Mottisfont, Romsey, Hampshire SO51 0LP, Storbritannien

Har du fulgt med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du vide at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Sydenglands smukke haver. Følg meget gerne med. 
Vil du være med helt fra starten, kan du klikke her og starte med nederste indlæg først :-) 5 kommentarer:

 1. Det var godt nok ikke meget søvn jeg nåede at få i værelset med det brune gulvtæppet, men pyt... We are on the road again og der kan vel soves lidt på bagsædet.
  Hver gang jeg ser alle de velklinppede hække i snorlige rækker, spekulerer jeg på hvor mange timer der bruges på det arbejde.... sikkert rigtig mange!
  Jeg kan næsten høre gruset knase under fødderne, mens vi spadserer (for det gør man sådan et sted) rundt i den skønne have, så smukt omkranset af mur.
  Er der forøvrigt plads i gabagerummet til sådan en havebænk...??

  SvarSlet
 2. Mottisfont Abbbey har jeg oplevet to gange når alle roserne blomstrer, det er en berusende oplevelse, både syn og duft.

  SvarSlet
 3. uhmmmm en højsommerdag i duften af lavendler, roser og buskbom..... shhhhhh..... jeg sidder og drømmer

  SvarSlet
 4. Ih, der ser skisme godt ud :)

  SvarSlet