HVEM SKRIVER


Jeg har alle dage været stærkt fascineret af smukke planter! Som barn kunne jeg blive væk i grøftekanter og senere dukke op med store buketter med alskens ukrudt - smukt ukrudt! Nu er jeg først i 40'erne og gennemført havenørd.

Jeg har haft min have siden 1999, hvor vi flyttede fra lejlighed i Aarhus C til hus i Skanderborg og dermed også blev haveejere for første gang. Siden har jeg brugt mange solbeskinnede timer i selskab med haven - det er mit frirum, min legeplads, min evindelige udfordring og min måde at slappe af på. Men det betyder ikke, at jeg er god til at sidde ned. Nej, der er som reglen gang i nye haveprojekter!

Uddannelsen er civilingeniør indenfor byggeri og anlæg, og jeg arbejder i det daglige som selvstændig med bygherrerådgivning og projektledelse i etRUM; og så blev jeg i 2012 medstifter af - og er til stadighed engageret i - havemagasinet HAVEFOLKET, som er udsprunget af 5 havebloggeres fælles ønske om at formidle viden og inspiration til det danske havefolk. Dette samarbejde med nu tre andre haveelskende kvinder har bare givet mig endnu mere lyst til alt det, der handler om have! 

Udover at dyrke og skrive/blogge om have er jeg også ret aktiv havegæst. Jeg elsker at se nye smukke og inspirerende haver og er flittig fotograf, så oplevelserne kan videreformidles - både her, på bloggen haveRUM og på HAVEFOLKET

God læselyst,