søndag den 24. november 2013

To overnatninger på Bed & Breakfast

SØNDAG AFTEN

Trætte søndag aften ankommer vi til Faygate Place. Det er et bed & breakfast - altså en overnatning i et privat hjem. Parret har andre logerende end os, men da vi ankommer er det blevet mørkt, så vi er lidt i tvivl om, hvad det nu er for et sted, vi har booket.

Vi skal sove her to nætter, så vi vil jo gerne at det er i orden! Da vi først har fået vores værelse og næste morgen også lært det søde par, der har huset, at kende, viser det sig at være et helt fint sted. Dejlige dyner, rent og pænt. Og en fin morgenmad.

Vi kigger lige lidt rundt, så I kan fornemme stemningen (alle fotos er taget om morgenen!)
Over morgenmaden mandag morgen - får vi en venlig snak med husets ejere - Nicholas og Joanna Hart. Det viser sig, at de er meget haveinteresserede og vi får selvfølgelig lige vendt alle områdets haver. Desuden får vi et par tip med til næste haverejse: To haver som de mener er de absolut bedste - udover nogle af dem vi selv havde valgt, naturligvis :-).

De tip er hermed også videregivet til alle der læser med her!Nicholas taler meget varmt om sin egen have, så vi bliver altså nødt til lige at se parrets have. Så efter vi har spist, smutter vi ud se efter, hvor morgenmadens figner og blommer kommer fra (desværre fandt vi ikke figentræet, men dog blommerne!)psssst. Inden længe skal vi til Sissinghurst Castle, favorithaven over alle favorithaver.
- Uha, hvor jeg glæder mig!


LIDT FAKTA
Faygate Place
Joanna and Nicholas Hart
Wimlands Lane, Horsham, SSX RH12 4SP

Har du fulgt med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du vide at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Sydenglands smukke haver. Følg meget gerne med. 
Vil du være med helt fra starten, kan du klikke her og starte med nederste indlæg først :-) 

2 kommentarer:

  1. Ååååååh, det skal gøre godt med en lille lur. Dejligt sted. Vi skal lige huske at have havelågen og det bette lyseblå havehus med hjem i traileren, når vi forlader etablissementet.

    Godnatknus og sov godt

    SvarSlet
  2. Dejligt sted I har besøgt. Havelågen er vel nok fin. Den siger hjertelig velkommen ...... og det er da også en fin have, de har.

    SvarSlet