torsdag den 7. november 2013

Et velfortjent hvil

FREDAG AFTEN / LØRDAG MORGEN

Efter at vi har set skønne Tintinhull er det på tide med et ordentligt stop og et hvil for natten. Så vi kører til Haselbury Mill, der ligger i hjertet af skønne Somerset. Billederne på hjemmesiden var meget appetitlige, så vi håber på det bedste.
Maden her på stedet er rimelig okay og personalet er venligt. Men... Vi får til huse i denne bygning. Desværre ikke verdens bedste: Rent og pænt nok, men fugtigt og koldt på trods af dagene er lune og sommerlige. En rimelig overnatning, men vist ikke et sted vi kommer igen en anden gang.


Har du fulgt med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du vide at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Sydenglands smukke haver. Følg meget gerne med. 
Vil du være med helt fra starten, kan du klikke her og starte med nederste indlæg først :-) 

6 kommentarer:

 1. nåhhh pyt - lidt fugt og kulde ---- det kaldes atmosfære :) Hvor skal vi (nu) hen du?

  SvarSlet
 2. Selv dine fotos bedrager i så tilfælde. For der ser mægtig hyggeligt ud. Men, tjahhh englænderne vinder aldrig en pris for at bygge huse der matcher deres klima. Vi starter dagen i en solplet og så er vi klar igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo lige det! - det ser super hyggeligt ud, men værelserne følger bare ikke trop!
   Det fugtige gulvtæppe og kakerlakken under min kuffert da vi pakkede og tog derfra sagde desværre alt.

   Så ja - vi skal ud og finde den solplet og blive varmet godt igennem :-)
   Dejligt med positive følgesvende!

   Slet
 3. Sig mig lige engang......er det ikke Fru Friis, der sidder inde i den røde mini-pick-up?:o) Dælme så da, om ikke hun har kapret den lille smækre sag. Nu skal hun garanteret ud at øve sig i venstre-kørsel, den bølle. Og kommer hun forbi et nursery, er hun garanteret heller ikke bleg for at fylde laddet med plante-guf i 3 lag.

  Af banen af banen...her kommer Madamen:o)

  Knus, fra hende der tugter den, hun elsker:o)  SvarSlet
 4. You have make beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet
 5. Lone, det ser da superhyggeligt ud, og så endda med jazz på græsplænen (tror jeg ser står på skiltet). Men fugt og kakerlakker i sengen lyder måske knap så hyggeligt! Så hellere overnatte på ladet af pickup'en og hvis Tanten gir' nogle af hendes røde vingummibamser så rykker jeg en balle, så der er plads til alle!! ;)
  Nøøøøjjj, hvor jeg glæder mig til næste stop.... :)

  SvarSlet