lørdag den 3. oktober 2015

De små ture

... til og fra huset. Om jeg er på vej ud på tur med barnevognen, på vej ned til postkassen eller måske til skraldespanden, så går jeg langsomt og nyder haven.I denne tid måske mere end nogensinde.

Og det går mere end nogensinde op for mig, hvor vigtigt det er for travle mennesker - ja måske faktisk for alle - at haven er flot at kigge på fra de stier, man bruger hver evig eneste dag. Ligesom det er vigtigt at der er noget dejligt at kigge på inde fra husets vinduer.


Især vores nye trappe er blevet til et blikfang... kigget henover og ned til loungen tiltrækker opmærksomhed :)

Det var et kort lørdagsmorgen-pip fra mig. På vej til overfladen :)
Mon ikke der i den kommende tid kommer lidt hyppigere indlæg fra mig? Det tror jeg.

Rigtig dejlig weekend til dig!

7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Lone! De er fulde af sensommerstemning, og det er da ret fantastisk i oktober! Jeg vil glæde mig til flere indlæg fra dig - hvis du når det :-)
  God weekend!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Ja - det har jo nåde været en fantastisk september - og nu underskønne oktoberdage :-) Det er så lækkert. Tænk at kunne løbe til skraldespanden i strømpesokker i oktober :-))

  Tid til lidt efterårsfotografering må jeg finde tid til. Spindelvæv og morgendis er noget at de smukkeste. Og så dukker der indlæg op her ;-))

  SvarSlet
 3. Så kigger jeg forbi, det er jo altid rart at se kig fra din fine have.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Det er så rigtigt. Jeg har et langt staudebed, der ligger helt inde langs husmuren - sådan klassisk landbohave-agtigt. Og det ærgrer mig sådan at man ikke har glæde af det indenfra eller fra terrassen heller, da kig-retningen herfra ligesom går langs med bedet… :( Der skal rykkes lidt rundt.
  Det ser rigtig godt ud med de træde-sten der putter sig i den bløde grønne måtte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Ulla. Det kan jeg da godt se :)
   Du kunne jo også lave en siddeplads ude i haven, hvor du kan sidde og se ind på dit bed ved huset?! Vi er så glade for netop den funktion ved vores nye hyggeområde. Herfra kan vi se bedene fra en helt anden vinkel.

   Og ja - trædestenene i græsplænen er blevet et fint lille indslag. Og det er så dejligt at kunne gå rundt på stenene, når man lige skal en hurtig tur ud - uden at få græs i sokkerne :-)

   Slet
  2. Det var ikke nogen dum ide, i det hele taget ikke med nogle flere siddepladser rundt omkring end bare lige ved terrassen. Vi er bare lidt udfordret ifht at vi bor i embedsbolig og altså til leje. Og selvom man kan/må en del, så er det lettere at rykke med de grønne elementer.

   Slet
 5. God idé at væktlegge turen til skvaldrespandet og rundtom hjørnet på huset, der vi trafikkerer mest! Det skal jeg absolutt huske på.

  SvarSlet