torsdag den 5. marts 2015

Inden vinteren helt slipper

... sit tag i haven, kan jeg nu godt nyde disse frostmorgener, hvor det hvide glitter ligger overalt i haven.


Og når man kigger på de første fotos her, så er det svært at lure, at det rent faktisk er forår!Men det er det!

Og dukker man ned til jordoverfladen, så er det ganske tydeligt.

For selvom tulipanerne i disse dage vågner med frost på næsen, så er de der!


Allevegne pibler det op med skud til det kommende haveår. Jeg tænker min have er knap så langt fremme, som det er mange andre steder i landet, men derfor nyder jeg nu alligevel alle de små forårstegn.

Og ja - i weekenden skal bedet her ryddes, så man kan se alle fremskridtene dag for dag.2 kommentarer:

  1. Uhh, ja det har været nogle kolde morgener...men hvor er det også smukt...sidste sommer da vi gik og gispede af varme, var det billeder af den slags du viser jeg gik og ønskede man lige kunne hoppe ind i, bare et par timer :o)

    SvarSlet
  2. Ja det mærkelige sker endnu en gang, at det pibler op af jorden og jeg forundres hver gang. Det er lige som om ens åndedræt bliver lettere, livet lysere og kroppen lidt mere medgørlig og jeg vågner op af dvalen, klar til en endnu skøn sommer :-), kh Margit

    SvarSlet