tirsdag den 31. marts 2015

Ryton Garden


En ny dag er kommet og turen har ført os til en økologisk forsøgshave. Jeg har fundet den på nettet, og den så her meget spændende ud. Det skal dog hurtigt vise sig, at haven overordnet set ikke er turens bedste (nærmere tværtimod), men for amatørfotografen her er den alligevel interessant - for her er massevis af fine motiver. Så her kigger vi efter atmosfære og stikker desuden næsen helt ned i nogle af lækkerierne.


Kom - vi smutter ind.

Haven er absolut ikke vedligeholdt efter alle kunstens regler. Her får en del lov blot at passe sig selv. Jeg er sikker på at nogen kan se charmen i det også - jeg er desværre ikke så god til det :-)Forklaring på hvorfor det ser lidt trist ud...


Og en mere...


Men vi er nu ikke sådan at slå ud. Vi går nysgerrigt videre!Jeg vil egentlig ikke anbefale et besøg på stedet her. Jo - hvis man er lokal og bare skal på en lille udflugt. Så er haven fin til formålet. Men at bruge timer her, når man kun har få dage til rådighed?! Nej - det vil jeg altså ikke anbefale.

Men - vi har alligevel fået nogle gode indtryk med herfra, og flere af områderne var faktisk inspirerende. Som fx sensommerengen vi lige er gået igennem. Den var fantastisk!

Kaffetid - og så skal vi videre inden længe :-)


HER ER VI
RYTON ORGANIC GARDEN
Garden Organic - Ryton Gardens
Wolston Lane
Coventry
Warwickshire
CV8 3LGwww

Har du været med fra starten af denne virtuelle haverejse? Hvis ikke, skal du 
vide, at du er hoppet ind midt i en sensommerrejse til Englands smukke haver. 
Følg endelig med. Og giv gerne lyd, så vi ved, at du er her :-)

2 kommentarer:

  1. Men så er det godt at vi kan komme med dig på tur, så har vi jo set haven.

    Flotte valmuer og jeg lagde mærke til at der er fine bænke allevegne. Gad vide hvorfor de stativer (eller hvad det nu er) står så skødesløst på et af de øverste billeder?

    SvarSlet
  2. Så må det være dine fotografiske evner, som får haven til at fremstå som superhyggelig. Det skønne drivhus og alle de røde valmuer bag buksbomhækken er SÅ dejligt... :o)

    SvarSlet