onsdag den 19. august 2015

Nu er vi 5 :-)

Siden 7. august har nærmest al aktivitet via netværket her fra matriklen været nede. Ikke pga. YouSee/TDC. Alt har fungeret. Jeg har bare trukket stikket. På både computer, telefon og tablets. Familien ringer på mandens telefon, for jeg har stemplet ud. For en tid :)

Haven står øde hen. Kun solsorte, duer, skovspurve og vores hund bruger den. Vi andre kigger på den, snakker om at der måske trænger til lidt græsslåning - men vi er ikke derude...Årsagen er en af de ældste kendte - en familieforøgelse. Jeg har ikke tidligere præsenteret min familie her på bloggen, men hende her bliver I altså nødt til lige at møde. Hun har endnu ikke fået et navn - kaldes blot i daglig tale Bettefisen - og hun kom til verden den 7. august om aftenen.

Mens hele byen inkl. vores store teenagepiger var til SmukFest i bragende solskinsvejr og imponerende varmegrader i en dampende bøgeskov, så var min mand og jeg på Horsens Sygehus, og kl. halv ni om aftenen sad vi med en lille nyfødt i armene. 9 dage før termin. Det er så stort - hver gang!

Og samtidig med at Bettefisen kom ind i vores liv, tog familielivet for alvor over. Disse første 14 dage holder min mand barsel, og vi nyder i fulde drag at gå hjemme og hjælpe hinanden, mens vi begge alt for tit (sammen eller på skift) sidder og kigger på dette lille vidunder, der nu har fået en plads i vores hjerter, som vi for 14 dage siden nærmest ikke vidste var ledig :-) Når de store piger kommer hjem fra skole, sætter de sig i samme position. Kigger, aer, nusser og snakker med hende. Også selvom hun sover. Det er en ganske unik oplevelse at dele en ny forelskelse med to dejlige store piger, og mærke at verden nu bare går videre - som fantastiske 5.

Kh.
En lidt træt, meget taknemmelig og nærmest lykkelig mor


psssst. Bliver i øvrigt nødt til lige at knytte et par ord til Horsens Sygehus som fødested. Vi har været så positive over hele forløbet. Både på fødegangen og på barselsgangen. Alle er utroligt søde, kompetente og imødekommende, faciliteterne er rigtig fine, og alt i alt havde vi bare en super god oplevelse. Også selvom vi til sammenligning tidligere har været på Odder, der vel var Østjyllands ellers suverænt bedste fødested. Horsens gav os bestemt samme gode oplevelse. Kan virkelig anbefales!

38 kommentarer:

 1. Endnu en gang tillykke med hende hvor er hun dejlig.
  Nyd hende, du ved selv, hvor hurtigt, de bliver teenagere :)
  knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :-)
   Ja - det går så stærkt med de børn :-) Så du kan tro, at jeg nyder hende. Bruger alt for mange timer på at kigge på hende og nusse hende. En rigtig barsel :-)

   Slet
 2. Kære Lone!
  Sidder her og beundre den bette nye, tårerne kommer altid frem i øjnene ved sådan et syn. Stort tillykke med hende, hun er meget smuk! Alt godt til jer.
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anette.
   Sådan et helt uspoleret lille menneske. Bare hendes hud er så blød, at man nærmest ikke kan mærke den...

   Slet
 3. Til lykke til lykke, det er et mirakel hver gang. Giv hende nu et fint navn hurtigst muligt, ellers bliver hun sur på far og mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Tak :-) Og du kan tro, vi har et navn i støbeskeen. Det går jo ikke at hun bliver døbt Bettefisen. Men det skal lige "smage" rigtigt. Men vi er vist snart ved at være der - så mon ikke hun i næste uge får sig et navn :)
   Det håber jeg!

   Slet
 4. hej Lone.Også et rigtig stort tillykke med det lille mirakel fra mig.
  Det er da en yndig lille pige.
  Og skønt at de to store også har taget godt imod hende.
  Rigtig god barsel til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - du kan tro jeg skal nyde den. Det er jo 13 år siden sidst og jeg har helt glemt hvordan det er.
   Men indtil nu har jeg fundet ud af, at jeg ikke skal regne med at må ret meget andet end at være mor. Vasker, ammer, skifter bleer, laver lektier med de store og vender hverdagens oplevelser, og ja - madlavning og en gåtur med hunden :) Kun lige kan jeg snige mig ud i haven med lidt vand til krukkerne en sjælden gang i mellem. Det bliver vist efterår i min have lidt før tid i år :)

   Slet
 5. Hjertelig til lykke til jer alle! Hvor er hun yndig :-) Og dejligt at fødselsoplevelsen var god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana!
   Jeg var virkelig positivt overrasket over Horsens. Kommer der jo lidt i forvejen pga at jeg døjer med for højt stofskifte og var ikke så begejstret for denne del af "omsorgen". Men kvindeafdelingen er noget helt andet - super sted!

   Slet
 6. Kære Lone, endnu en gang stort tillykke til jer. Hvor ser hun dejlig ud <3
  Knus Ketty

  SvarSlet
 7. Kära Lone! Vilken underbar nyhet. Gratulationer till en söt liten tös, och stort Lycka Till!
  Marika

  SvarSlet
 8. Mange gange tillykke, jeg bliver helt varm om hjertet. Hun er da utrolig fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla :)
   Det synes jeg også - men sådan er det jo at være mor. Man synes bare ens barn er det mest vidunderlige. Og duften af spædbarn er jo altså også fantastisk :)

   Slet
 9. Kære Lone. Et stort tillykke med jeres lille vidunder. Hun ser så skøn ud. Babyer er bare lækre og ja, man kan slet ikke få nok af at kigge på dem.

  SvarSlet
 10. Så hjertelig tillykke med den fine lille pige, hvor er hun dog dejlig

  SvarSlet
 11. Jeg bliver så rørt over din fortælling og hvor er det skønt at man lige snupper sådan en ægte efternøler med. Hun er sød og køn og det er da helt vidunderligt for jer alle 4.
  Tillykke igen. Og fint med sådan en anmeldelse af fødestedet :)
  knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla :-)
   Vi er jo 42 og 43, og de store er - som jeg vist skrev herover - 13 og 16, og der er ingen tvivl om at hun er en RIGTIG efternøler. Med alle risici for at bliver overforkælet og elsket ud over alle grænser. Jeg er lykkelig for vores beslutning om at hun skulle til verden. Vel vidende at vandene er delt herom - mange synes det er fantastisk, andre at vi er godt tossede og - for gamle!

   Dem om det, jeg er lykkelig for min lille pige og vores familie er blevet rigere efter hun er kommet til :-) Hun er en af hverdagens små mirakler! :-)

   Stort knus retur til dig!

   Slet
 12. Hej Lone. Tillykke med jeres nye lillesøster. Hun skal nok blive forkælet fra alle sider:-)
  hilsen Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone - tusind tak :-) Tror du har ret i det med forkælelsen. Vi
   Må gøre os umage med at forkæle uden at spolere :-)

   Slet
 13. Tillykke!! Hun er fantastisk nydelig!!

  SvarSlet
 14. Åhh hvor er hun fin, stort tillykke med hende 😆

  SvarSlet
 15. Hun er sød, hende bettefisen. Stort tillykke med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte :-) Vi er også ret tossede med hende :-) Selv når hun er træt og pylret - så er hun stadigvæk bare dejlig...

   Slet
 16. Hvor er hun også bare fin og dejlig! Jeg kan godt forstå, at I bruger så meget tid på bare at kigge på hende :)
  Stort tillykke med hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og jeg tænker hver dag - i morgen skal jeg altså også lave andet end at sidde og kigge på hende. Men så går der en dag mere med det :-) .... og med at amme, skifte, sove og alt det andet der hører med.

   Slet
 17. Tillykke med din pige. Jeg har et godt bud til en dejlig pige, Hvad med Linnea?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt et sødt navn - skal jeg tage med i overvejelserne :-)
   Tak!

   Slet
 18. TILLYKKE med jeres lille skønne pige - rørende at læse om hvordan I alle nyder hende.


  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte!
   Ja, det er jo skønt, at det er sådan. Man ved jo aldrig, hvordan det går, når man sådan laver ændringer i en fasttømret familie :-) Så jeg er lykkelig for hver dag.

   Slet
 19. Nøøøj...hun er nuser - tillykke med hende!
  Hilsen Pia

  SvarSlet