mandag den 3. august 2015

En helt frisk barsel...

... venter forude.

Ja, det vil sige, den er faktisk allerede et par uger gammel, men det er først nu, at jeg begynder at kunne slappe helt af og nyde, at jeg pludselig har lidt tid til ... netop bare at slappe af og flyde ud. Ja, det er efterhånden faktisk en nødvendighed, for maven begynder at fylde godt til (er faktisk ret meget i vejen :-)), og der skal lades op til de forestående uger. Men - indrømmet - det er lidt svært for mig, at skulle lade roen sænke sig. Der er så meget, jeg gerne vil nå, gøre, være med til...

I denne uge er hele byen og store dele af resten af Danmark til festival netop her i Skanderborg. Smuk  Fest lukkede i går de første mange gæster ind på teltpladserne, og i den igangværende uge er mine store teenagepiger fuldt beskæftiget med fest og farver - musik og bøgetræer. Det bliver en herlig uge for dem. Ikke mindst fordi det nu også ser ud til, at sommeren endelig er kommet!

Jeg - som også selv normalt er på festival hvert år i alle 4-5 dage, hvor musikken lyder i bøgeskoven - har det lidt hårdt med i år at skulle undvære helt. Men der er ikke så mange valgmuligheder. Jeg kan ganske enkelt ikke holde til det i år. Det ville uanset blive en tam omgang og så har jeg valgt i stedet at komme stærkt igen næste år :)

I år prioriteres et velbefindende for den nye lillepige, der er på vej. Og - jeg glæder mig helt vildt til at skulle møde hende. Forhåbentligt inden længe. I mellemtiden skal der vaskes og gøres lidt klar, så vi indenfor de kommende uger kan tage imod den lille.

Og - hvad er det så for nogle havebilleder jeg har vist dig her? Det er udsigten til morgenhaven, der ligger lige op af vores soveværelse. Det sted jeg nogle dage - hvor maven er tungest - opholder mig mest. Gerne med min mac på skødet ... eller en god havebog i hænderne.


Og så er det jo dejligt at have noget godt at kigge på.... med solskin ... er det allersmukkest :)


19 kommentarer:

 1. Kære Lone, hvor jeg husker det med at gå på barsel, og stadig være helt oppe i gear, det er svært at komme ned. Men jeg håber sådan du når det, og i får tid til at nyde hinanden og får brugt tiden helt perfekt.
  Skulle du have lyst til en hjemmestrikket trøje til den kommende prinsesse, så sig endelig til - ville nyde at strikke i de små størrelser :-)
  Knus Ketty

  SvarSlet
 2. Årh - hvor er du sød :-) Tusind tak. Har faktisk tænkt på dig og dine lækre strikkerier :)
  Håber du er godt igang igen nu efter en HELT SIKKERT velfortjent lang ferie. Jeg ved jo, at du storknokler, når du er på arbejde, så om nogen har du brug for ferie.

  Tak for din hilsen - skøn at høre fra dig!

  SvarSlet
 3. Held og lykke med det forestående. Det bliver dejlig med en lille ny i huset igen, men nok også lidt hårdt.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det, Lisbeth.
   Det bliver helt sikkert noget af en omvæltning for os.

   Tusind tak for din hilsen :-)

   Slet
 4. Det er nu en skøn udsigt fra vinduerne og mon ikke de kommende uger vil få dig helt ned i gear - medmindre prinsessen melder sin ankomst før. Det er en spændende tid for jer og du må love at passe godt på dig selv ´:)
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg - og heldigvis er min familie også god til at passe på mig. De er vældig søde til st skåne mig. Så jeg klager ikke.

   Tak for din søde hilsen - knus retur :-)

   Slet
 5. Smukt!
  Det er en fantastisk tid du går imøde. Nyd det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det vil jeg gøre :) Vil virkelig prøve at nyde det, for det er jo højst sandsynligt sidste gang :)

   Slet
 6. Hvor dejligt med en sommerbaby, ønsker jer alt mulig held og lykke med den lille guldklump. Hun bliver til stor glæde for hele familien.
  Sommerhilsen Anette

  SvarSlet
 7. Hvor er din have smuk Lone, det er da bare med at nyde inden du skal til at yde. Hvor er det spændende med en lille ny i familien :o)
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Jeg nyder og nyder. Tænker jeg inden længe får mange trætte trætte dage, hvor der ikke er så meget overskud til haven :) Men ja - spændende, det er det :)

   Tusind tak for din hilsen!

   Slet
 8. Din morgenhave og terrasse ser fantastisk smuk og fredfyldt ud og som et skønt sted du kan opholde dig i disse dage, hvor vejret er med os:-)
  Jeg kan godt sætte mig ind i hvordan du har det nu hvor dine piger er afsted på festival og du må undvære festlighederne i år. Godt at der kommer en tid igen til næste år;)
  Det bliver spændende når familien forøges med en lillepige, tror at hun ender med at blive forkælet af jer alle. Held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg håber på en mormor, der passer lillepigen et par dage næste år, så jeg kan komme stærkt igen. Det tror jeg gerne, hun vil :-) Hun er faktisk også en af årsagerne til, at jeg kan sidde roligt i havestolen disse dage. Hun har nemlig været en sand knag og været her i sidste uge med spand og lugeklo! Dejlig mor, jeg har mig :-)

   Lisbeth - tak for din hilsen.
   Og tak for din søde ros til min have. Det varmer!

   Slet
 9. Det er da en dejlig udsigt du har dig der, den får du nok også brug for fremadrettet med den lille ny. Tillykke med det, jeg bliver "næsten" misundelig, men også kun næsten, da jeg er blevet for gammel, så nyder jeg mine børnebørn istedet for :-). Held med alt muligt tol dig og din familie :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Margit :-)

   Børnebørn er næsten lige så skønt, ikk? Dem kan man også nyde og snuse til - og have et helt særligt forhold til. Mine børn er i hvert fald meget knyttet til deres bedsteforældre. Det er så dejligt at se.

   Slet
 10. Skønne billeder fra din smukke have!

  Spændende med en lille ny prinsesse i familien og held og lykke med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte :-)
   Ja, det bliver meget spændende... og som Lisbeth så klogt bemærker, nok også lidt hårdt :)

   Slet
 11. Nej hvor dejligt, tillykke!
  Så er det dobbelt skønt med så smuk en have. Ikke bare fra sengen, men også på mange små rulleture rundt i haven! Både med løvfald, sne og næste forår når hun kan begynde at komme rundt . Og man kan godt nappe en enkelt mælkebøtte hist og her med én hånd på barnevognen - men man behøver jo ikke ;)

  SvarSlet