fredag den 28. august 2015

Korte glimt


Alt synes som forandret efter lillepigen er kommet til. Det er barselstid! Og det gør, at jeg er gået fra alt for mange arbejdstimer ... til praktisk talt ingen. Kun en lille bitte smule bloggeri kan det blive til.

Al tiden går fra morgen til aften - og natten med - med at passe lillepigen, og det er faktisk et ret skønt job. Du skal ikke høre klager herfra :)

Haven forandrer sig stille og roligt. Da hun kom til verden for nu 3 uger siden, var det sommer, og haven struttede af sundhed.

Nu kan jeg se gennem ruderne, at efteråret langsomt kommer snigende. Her til aften var jeg kort ude og plukke ind til en buket - med kameraet over skulderen :)

Det kom der lige et par glimt ud af fra det lange staudebed. Mest af alt close-ups af alle de stauder og buske, der lige nu er skønne.

Rigtig god weekend til dig!

Kh. Lone

8 kommentarer:

 1. Hej Lone
  Tillykke med lillepigen, åh det er sådan en dejlig tid når man går der hjemme med de små.
  Fine billeder du viser, og jeg bemærker at du ikke har klippet de små allium ned, og når jeg ser dit billede vil de da også være syn men jeg har været meget i tvivl om jeg skulle ud med saksen og fjerne mine !
  God aften og held og lykke med jeres lille datter.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 2. Hej Lone!
  Vilken härlig tid att få rå om ett nytt litet liv. Din trädgård är fin. Är speciellt förtjust i din blåa Flox, och Violrutan. De skall jag lägga i min önskelista. Blodtoppen är fin, den växer och frodas och ser ut att sväva i rabatterna. Anemoner lyckas jag inte med, de lever en säsong, och sedan är det över, men de är fina.
  Ha det riktigt fint!

  SvarSlet
 3. Hej Lone. Dejlige billeder fra din have. Håber at lillepigen trives godt. God weekend til jer.

  SvarSlet
 4. Lækre glimt fra din have - jeg kan næsten høre lillepigens fine åndedrag, mens hun ligger og sover.

  SvarSlet
 5. Dejligt at du nyder det, bliv ved med det. Det er en dejlig tid med sådan en lille størrelse.

  SvarSlet
 6. Vakre bilder, og åååå så deilig det er med baby i huset!!!:)

  SvarSlet
 7. Praktfull blomstring hos deg. Gratulerer med den lille. Da er det bare å nyte barselperioden. En dyrebar tid:)
  Jannicke

  SvarSlet
 8. Tillykke med datteren, det er en dejlig tid at være på barsel. Også dejligt at der lige kan blive plads til en lille tur i det grønne, hvor det ser godt ud :-), kh Margit

  SvarSlet