mandag den 17. januar 2011

Frøbestilling 2011 - de første overvejelser

Jeg er så småt ved at begynde og overveje, hvilke frø jeg skal have bestilt hjem. På listen har jeg bl.a. en peberfrugt, som jeg havde for nogle år siden og som var rigtig god og gav de skønneste frugter. Den blev sået inde i min garage og blev så senere flyttet ud i det fri i køkkenhaven.

Hvid petunia
...inspireret fra en italiensk have vi besøgte i sommer 2010
Tænker de kan være fine i de sorte kummer på terrassen


 
Peberfrugt
Jeg har desværre ikke skrevet navnet op, så jeg må forsøge mig frem (mener de var fra Haveselskabet)
Hvid klatreklokke Cobaea Scandens 'Alba'
Tog også frø sidste år - mon de duer?Zucchino Tondo di Toscana...Og så har jeg lavendelfrø fra Frankrig sidste år. De skal også såes!

1 kommentar:

  1. Planlægning er en del af glæden og holder modet oppe i januar ;-)

    /Birgitte

    SvarSlet