tirsdag den 7. februar 2012

Parham

Haven er stadigvæk dækket af sne og ude hersker to-cifrede minus grader. Så der bladres i arkiverne for inspiration til foråret...  Her fotos fra Parham House and Garden midt i juni sidste år.Bemærk de søde bakkestjerne, der vokser i fugerne ved trappen herover.

Dette er et foto af tegning over haven. Jeg beklager den knap så gode opløsning, men det giver lige lidt indtryk af, hvordan haven er disponeret.

Indgang til den muromkransede del af haven.Lilla/rosa/hvide stauder i kombination med gråt løv - hvor er det fint.
Bed langs havens nordvæg. De fine Kleopatras nål gav en fin effekt på dette tidspunkt, hvor ikke så mange af de andre stauder var i blomst.

Sidste foto: En "ha ha" :-)

7 kommentarer:

 1. Åh hvor skønt!! Jeg får ligesom bare aldrig nok af at se de store engelske haver. De lange kik, murværk og låger, hele tiden noget nyt at blive nysgerrig på. Og så selvfølgelig de endeløse rækker af skønne blomster, buske og træer. Suk, suk og atter SUK!! Smukt med smukt på!
  Tusind tak for kigget :o)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder. Jeg kan 'tude' over alle de mange ture jeg har haft til England, hvor jeg ikke har værdiget haverne mange blikke, og slet ingen besøg. Øv... Nu har jeg desværre ikke samme mulighed for reglmæssige besøg længere, så det stå mere nyder jeg andres skønne billeder.

  Klem Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Hvor var det et dejligt besøg i en engelsk have her midt i vinter-Danmark. Hvor ligger den henne?

  SvarSlet
 4. Hej Frk. Anemone,
  Haven ligger på denne adresse: Storrington, Nr Pulborough, West Sussex RH20 4HS.
  kh. Lone

  SvarSlet
 5. Suk, det ser da godt nok vanvittigt flot ud. Det er næsten ikke til at begribe, at det kan være så smukt :-) Meget, meget engelsk.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 6. virkelig flotte billeder, haver med charme og sjæl - FLOT !!

  SvarSlet