mandag den 16. februar 2015

Endelig et par streger

Haveplaner former sig som reglen i hovedet før jeg fatter pen og papir. Tanker om rum og linjer tager form, og når den er ved at være der, så skal der streges op. I sidste uge var vi hele familien på skiferie og mellem sne, solskin og østrigsk mad faldt der nogle linjer på vej. Lørdag aften var vi hjemme igen, og søndag eftermiddag satte jeg mig med manifold og tusser. Det er kun en skitse, men den er ved at være tæt på det, jeg gerne vil med haven i de kommende år.

Måske får jeg tid til at tegne den ordentligt op, inden havesæsonen igen går i gang. Måske bliver skitsen udgangspunktet for de næste par års arbejde med haven - resten er jo i princippet bare nusseri. Og ændringer kan der sagtens komme til, når jeg står med spaden. Det ved jeg kun alt for godt.

Sidste år i januar landede jeg version A - forgængeren til denne. Den blev brugt til overvejelser omkring evt. væksthus samt placering af den store loungebænk vi byggede i haven i sidste år - men linjerne var ikke helt på plads. Der er denne bedre.

I år håber jeg så på at få lagt store sorte betonfliser ved bålområdet i havens nederste niveau, få lavet trappen mellem øvre og nedre niveau (med sorte træforkanter udfyldt med mørke tegl), og at jeg har krudt til at få omlangt linierne ved det blå bed. En ting er sikkert - jeg trænger til fornyelse!

5 kommentarer:

 1. Det ser bare godt ud Lone :-). Rigtig god arbejdslyst og fornøjelse med ændringerne. Jeg glæder mig til at følge med på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil bare være hyggeligt, hvis du følger lidt med :-)

   Slet
 2. det vil jeg glæde mig til at følge herinde. Jeg håber du vil vise billeder at bålområdet, vi skal nemlig selv have lavet en plads til et bålfad:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok :) Forhåbentligt får vi projektet i gang her i påsken, da vi skal holde konfirmation til 1. maj, og der kunne det være skønt at have det færdigt.

   Slet
 3. Det ser supergodt ud Lone. Jeg glæder mig til at følge med i det hele :-)

  SvarSlet