lørdag den 10. december 2016

Juletravlhed ... og så alligevel

Vi skriver i dag den 10. december - det er lørdag - og egentlig burde jeg have travlt som bare Sørens. Ikke mange julegaver er købt, ingen kager bagt og på trods af, at vi både skal have juleaften og nytår her i huset, har jeg ikke gang i mange forberedelser.Vi tager det lidt, som det kommer, og heldigvis er mange af julens arrangementer baseret på at alle har lidt med til festmåltidet. Det er både hyggeligt.. og aflastende for værtsfamilien :)

Julegaverne er så småt ved at være planlagt, og så bliver de bestilt løbet af de kommende dage på nettet. Jeg er ikke til byens juletravlhed og stress i stormagasiner. Julehandel på nettet og levering til døren af vores flinke postmand er mere mig.

Noget af de jeg til gengæld stjæler mig lidt tid til hist og her, er at bringe julen ind i haven. Jeg har skrevet om mine moskrukker på havefolket.com, men også krukker med juleroser, grantræer, ceder og andet julegodt står rundt omkring og hygger om os.

Og så har jeg altid en masse lanterne. De bedste er næsten de helt gamle umalede fra IKEA, som jeg efterhånden har haft i en menneskealder. De er suppleret med tilsvarende sorte på den anden side af huset - og med masser af fakler fra Living By Heart, som jeg er ved at være afhængig af. De blafrende lys giver en helt unik stemning på mørke decemberaftener.
I budcyklen ligger der høstede og købte grene og venter på en dag med julehygge - i morgen skal jeg over til en veninde og så skal der bindes kranse og laves andre julehyggeting :) Glæder mig til en kreativ dag i godt selskab.


Rigtig dejlig weekend til dig - og dine kære!
Julehilsner,
Lone

3 kommentarer:

 1. Hej Lone

  Jamen det ser da super hyggeligt ud - På en dejlig afslappet måde:)

  Og så er det jo smart at værtsfamilien ikke skal stå med alle forberedelserne til julefesten!

  En dejlig søndag herfra

  SvarSlet
 2. ...nu du skriver om IKEA lanterner... Dem har jeg da også nogle af, som jeg skal have fundet frem af gemmerne! Lyder som om du bygger fint op til en hyggelig jul. :-))

  SvarSlet
 3. Casino Games - JTM Hub
  All 김제 출장안마 games, except the single, progressive, and multiple and all of our 거제 출장마사지 new slots 계룡 출장안마 will include some very 서귀포 출장안마 special features. You can play with up to 5 경상남도 출장샵 players in

  SvarSlet