onsdag den 11. august 2010

August :-)

Sommerferien er nu skønne minder i familiekufferten, og jeg har mange gode billeder med hjem fra Tyskland, Italien og Frankring, som kommer på bloggen her henover sensommeren og efteråret! De seneste dage er gået med opstart på arbejde, og det har været hårdt ovenpå en super dejlig ferie...og Danmarks smukkeste festival!

Hjemkomsten var fantastisk takket være mine skønne naboer, der har passet haven helt fortrinligt.

Den varme sommer har betydet, at de har brugt mange, mange timer i haven.. med vandslange og vandspreder! Og netop derfor er min have virkelig frodig. Stor, stor tak for det :-)


For første gang i min have nogensinde har jeg faktisk mange blomster i haven lige nu. Bl.a. stolte kavalerer og tagetes fylder godt i staudebedet med skønne farver - alle har jeg fået som små planter fra min mor :-)


Herunder mine "gamle" dahlia 'Boy scout', som er mere rosa i år, eftersom de har fået en solrig plads. I baggrunden solhat 'Magnus'.


Og.. jeg nåede lige hjem i tide til at se enkelte af Claus' valmuer i flor! Smukke og ikke mindst frøkapslerne, der skal høstes senere, så jeg kan få endnu flere næste år.


Herunder kig over det lange bed set fra vest og øst.

 

Sidst, men ikke mindst, et kig i køkkenhaven. Ærterne høstede vi i stor stil de første dage efter vi kom hjem, og jeg har nu for få dage siden fjernet planterne. Til gengæld er bønnerne nu fint i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar