søndag den 29. august 2010

Skøn søndag i slutningen af august

I dag har været den skønneste dag med lunt vejr og masser af sol....og masser af regn sidst på eftermiddagen. Jeg har brugt dagen til at klippe alle kirsebærrelaterede træer og buske - kuglekirsebær, portugisisk kirsebær og laurbær kirsebær.

Solhatten 'Magnus' dominerer nu det nye staudebed. Efter besøget hos Kjeld Slot fik jeg tilføjet nogle ekstra og det har været en god investering.


Dahlia 'Boy scout' står så flot nu, og som jeg har skrevet tidligere, har de en flot farve i år, hvor de har fået lov til at stå i fuld sol. De er pænt besøgt af ørentvister, så jeg har sat potter op på pinde i håbet om, at ørentvisterne kravler her op i stedet.


Og så lige et kig på terrassen, hvor den fine hvide skærmlilje fra min ven Claus står og pynter:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar