torsdag den 28. april 2011

Forårets dronning?

Samtidig med den smukke blomstring i alle kirsebærtræerne kom nu også kronen på værket - magnoliaen.


Mine magnolia er ganske små, da jeg kun har haft dem i haven i få år, men det gør absolut ikke beundringen mindre. Det er imponerende, når de store smukke blomster pludselig folder sig ud og tage hele opmærksomheden!
Når jeg kører til og fra arbejde i disse dage, kan jeg ikke lade være med at kigge langt efter alle de flotte magnoliaer, der står rundt omkring - særligt ved gamle villaer eller ved gårde på landet ser man virkelig flotte eksemplarer!

PS. Der er mange er jer, der skriver i jeres haveblogs, at alt er sprunget ud tidligere i år, end det plejer! Og ja tak, sidste år sprang disse magnolia først ud midt i maj :-)

5 kommentarer:

 1. Det er rigtig dejlige billeder du har taget:) Der er virkelig noget at nyde for tiden.
  Magnolia er fantastisk smuk, jeg så i bladet Haven en anden meget smuk lysegul magnolia, den gad jeg godt at eje.

  SvarSlet
 2. De er så smukke! Jeg sende også lange beundrende blikke efter de skønne magnoliaer, jeg kommer forbi på min vej - og drømmer om en dag at få en i min egen have.

  SvarSlet
 3. Uh hvor er de smukke ......forstår ikke at min ikke er bare tilnærmelsesvis tæt på at springe ud - håber ikke den dropper blomsterfloret i år :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 4. Super flotte billeder du har taget - glæder mig til at følge med på din blog.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 5. Ja, magnolier er så smukke. I de 10 minutter blomstringen varer :-) Jeg har ikke selv plads til et træ, men nyder naboernes og alle andres på min vej rundt. Jeg har boet i USA, og der var KÆMPE magnolier alle vegne. Flot flot.

  SvarSlet