fredag den 14. oktober 2011

De blå skærmliljer

Skønt fredagsvejr = efterårssolskin! Det er også dagen efter den første nattefrost her i Skanderborg. Og ja, dahliaerne er nu gået til, så knoldene skal op her i weekenden. Heldigvis havde jeg fået taget mine skærmliljer op fra staudebedet og sat i krukker på den overdækkede terrasse, så de står stadigvæk flot.Et andet element i haven der pt. også trækker opmærksomhed er snebollen, der nu har fået høstfarver og har sin anden blomstring. Der er naturligvis ikke så mange som første gang (i foråret), men de er der! Jeg tænker det er fordi, frøstandene fjernes i forsommeren, at den få denne ekstra blomstring. Fint er det i hvert fald :-)

3 kommentarer:

 1. Fint løv på din snebolle :)

  Hos os er kun nogle ganske få blade blevet svedet på Dahliaerne, så de får lov at stå til de falder... nok inden længe,tænker jeg.

  SvarSlet
 2. Sådan ser løvet på min snebolle også ud, men der er desværre ingen blomster. Det ser så fint ud hos dig.

  SvarSlet
 3. Så flotte skærmliljer! Suk, jeg overvejer hvordan jeg nogen siden skal få mig sådan et par?
  Hmmmm det må der tænkes over!
  Frosten har også været her lige nord for København. Heldigvis skulle jeg ikke gemme mine Dahlia knolde.
  Rigtig god aften
  Gro

  SvarSlet