onsdag den 12. oktober 2011

Såede dahlia

Som fortalt tidligere har jeg et bed i køkkenhaven med dahlia, som jeg har fået i foråret - de er simpelthen sået i drivhus i det tidlige forår og har siden sommerferien stået med de fineste blomster. Blomsterne er meget enkle og i fire-fem farver: Hvid, lys gul, lys rosa, orange og rød.


De er måske ikke så raffinerede, som de andre jeg har i bedene, men deres enkelthed og dejlige farver tiltaler mig og jeg er nu helt overbevidst om, at jeg bliver nødt til at gemme knoldene og lægge dem i køkkenhaven igen næste år. Lykkespredere som disse kan man da ikke få for mange af :-)

6 kommentarer:

 1. de er rigtig søde... og en nem måde at få knolde på:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. og det værste er at man ikke kan få nok af dem ;) har selv en del herhjemme..

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er så smukke dine dahliaer med enkle kronblade. Jeg købte lidt tilfældigt på slutsalg nogen af de fyldte i år - 3 varianter. Jeg vil se efter de enkeltblomstrende til næste år.

  SvarSlet
 4. De er da rigtigt smukke, jeg kan rigtigt godt lide de enkle dahliaer

  God ide at så selv, det vil jeg også prøve næste år, når de kommer i blomst så hurtigt.

  SvarSlet
 5. Jeg frøsår også ( næsten ) altid mine Georginer. Jeg havde fyldte i år, men disse er da også utroligt søde. Der er vel snart ikke nogle blomster, som man kan plukke så mange buketter af som disse.... det skulle da lige være Frøkenhatte.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare søde dine Dahlia. Jeg kan godt forstå at du vil gemme dem.
  Jeg har også sået en del Dahlia igennem årerne, og de er dejligt nemme synes jeg. Spirer godt og hurtigt, og ja, blomstrer næsten ligeså hurtigt som de købte knolde. Det er bare skønne planter :-)

  SvarSlet