lørdag den 8. oktober 2011

Også her problemer med kommentering...

Kære alle med-bloggere - særlig tak til jer, der har været så søde at give gode råd om, hvordan man kan få bugt med problemerne omkring kommentering. Jeg har ledt og ledt efter det sted, hvor man kunne ændre til pop-up og har nu endelig fundet ud af, at det kun er noget man kan i den gamle blogger grænseflade - men det ikke findes (i hvert fald ikke samme sted) i den nye grænseflade. Men - fundet er det og hermed ændret! Tak til Gro, Anne Mette, Lone m.fl.

.. OG hermed skal det råd også gives videre:
For at sikre andre kan kommentere hos dig (uanset browser) skal du ændre til pop-up på din blog: Gå ind via den gamle blogger grænseflade i menupunktet 'Design' og find "Indstillinger" -> "Kommentarer" og her find frem til punktet  "Kommentarformularmeddelelse" og vælg 'pop-up'.

Nu håber jeg det virker :-)

2 kommentarer:

 1. Super :-D
  Jeg havde ikke tænkt på at der er ny brugerflade... Jeg holder mig til det gamle...Tror jeg - for hvad er forskellen?
  Rigtig god søndag :-D

  SvarSlet
 2. Jeg holder mig også til den gamle, det virker, når man bruger google chrome.
  Fine tulipaner du har sat.

  SvarSlet