mandag den 11. juni 2012

Valmuer, natvioler ...

Valmuerne blomstrer - farven er voldsomt dominerende, men i disse dage, hvor regnen hersker det meste af dagen, er de som små lys i haven.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker den måde dine valmuer er "voldsomt dominerende" på - de er skønne :)

  SvarSlet
 2. Så fint.... og så bekendt. Mine øjne skulle lige vænne mig til de meget dominerende laksefarvede valmuer, der fra næsten det ene øjeblik til andet "fyldte" hele staudebedet. Pludselig fik natviolerne et helt andet udtryk.... Men når juni- aftenlyset skinner lige igennem de pergamenttynde blade må man elske dem...

  SvarSlet
 3. De ligner ren silkepapir :P Jeg er pjattet med valmuer også de dominerende...men ikke de røde, de er lige dominerende nok efter min smag :o)

  SvarSlet
 4. Av av av, hvor ville jeg gerne have den valmue! Hesperis og storkenæbbene er da også skønne, men DEN valmue. Suk!

  SvarSlet