tirsdag den 5. marts 2013

Det kunne da være ret flot...

Kom lige i tanke om dette billede fra sidste forår (Billedet herunder er fra del Buono Gazerwitz Landscape Architectures hjemmeside).

Lækre velproportionerede trækummer med laurbær i fin kombination med bakkestjerne - Så lækkert! Mon jeg kender nogen, der kan finde ud af at lave disse kummer? Laurbærbuskene har jeg og bakkestjerne håber jeg på kommer igen fra sidste år. Så det ville jo faktisk være helt perfekt til terrassen, hvor beplantningerne godt må levere ro som modspil til det 'livlige' staudebed, der ligger lige foran.


2 kommentarer:

  1. Ej, de træbaljer er jeg da helt vild med! Det er noget med formen, tror jeg, men også materialet ... Kan man mon købe sådan nogle ...?

    SvarSlet
  2. Det ser godt nok også meget fin og lækkert ud. En dejlig ro uden det bliver for stramt. Jeg forstår fuldt ud dit ønske om at føre ud i livet :)
    Forårshilsner
    Ane

    SvarSlet