fredag den 2. januar 2015

Havedrømme

Det er altså slet ikke så tosset at tænke på. At der nu venter et helt nyt og ubrugt haveår forude. Gad vide hvad vi finder på i år. Jeg har flere planer, jeg gerne vil tage hul på, men ved jo også at eet år ikke kan rumme dem alle. Så der skal vælges :-)

Et af de største ønsker er at få lagt belægning ved vores bålhave. Med trædesten fra terrassen, trappe i niveauspringet mellem de to haveniveauer og så en kvadratisk flade ved bålhaven.Jeg kan se det for mig i tankerne - og har selvfølgelig også tegnet på det :-)

Men belægninger er ikke gratis, så det er en familiebeslutning.

Håbet er lysegrønt - som buketten her.


Og havedrømme er noget af det bedste at bruge dagdrømmetid på.


11 kommentarer:

 1. Hej.
  Rigtig mange smukke blomster.
  Ja så længes vi jo rigtig efter forårets komme, så vi kan komme i haven.

  Hilsen Bente Busk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi :-)
   Men de næste måneder, hvor det er tid til at drømme, tegne og planlægge er altså også skønne. Og det skal bestilles frø til køkkenhaven :-)
   Det er en dejlig tid, vi går i møde.

   Slet
 2. Godt nyttår! Heldige oss hagere, som både kan planlegge og utføre drømmer i hagen :) Spennende tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det :-)
   Jeg elsker vinterhavedrømmerier! Og ideerne står som altid i kø. Så det er med at kunne begrænse sig :-) I 2014 fik vi både lavet nye højbede i køkkenhave, anlagt loungehjørne i bålhaven og omlagt indkørslen - det var lidt meget på eet år. Så i år har jeg lovet familien at begrænse mig en anelse. Men det er svært ;-)

   Slet
 3. Hvis drømmene er ligeså smukke som de her blomster - så bliver det Så godt.Håber du får hænder nok....Godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Derfor er det vist godt at satse på et eller to projekter - så de kan blive gennemført. Ellers er der vist netop ikke hænder eller energi nok :-)

   Slet
 4. Du ønskes et rigtig godt nytår.
  Fint og tankevækkende indlæg med tanker om haveprioriteringer som vi nok alle kan nikke genkendende til - spændende hvad husrådet ender med at beslutte.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er det :-) Spændende. Og inden skal jeg have mig helt besluttet for hvad jeg virkelig ønsker mig. Så de kan se alle planerne, når vi beslutter :-)
   Godt nytår til dig, også.

   Slet
 5. Jeg tror ikke jeg har nogen haveplaner.... sådan da..... endnu - kun en: til efteråret skal mit drivhus altså også gøres hyggeligt og tiltrækkende - i stedet for at være et opbevaringsrum.... det har jeg lært her i blogland :-) ..... og sikke en smuk buket forresten.

  SvarSlet
 6. Uhhhhha ja belægninger det er ligesom hvad sko må være for en kvinde!
  Jeg er dybt forelsket i en silkehvid belægning fra IBF som gør liiiiige hvad den skal i min optik.
  Den belægning er min store drøm at få på 2015/ ny-hus-have-haven.

  Drømme er godt - belægningspriser, skidt - så ja, familien skal absolut være med på idéen.
  Mon ikke din mand er med, han har jo god smag!

  (det var ikke kvindelist på dine vegne - wink, wink ;-))

  SvarSlet
 7. ... altså dermed ikke sagt at jeg ikke er en kvinde der elsker sko - det gør jeg !
  - jeg elsker bare belægninger lidt mere ;-)

  SvarSlet