fredag den 12. juni 2015

En hel dag på vejen

Sikke en dag!

I morges kl. 7.30 trillede fragtmanden ind i indkørslen med en hel palle sommermagasiner. Det var en ubeskrivelig oplevelse at modtage magasinet i så mange eksemplarer. 

Morgenmaden blev hastigt indtaget, og så skulle dagens rute planlægges.Kort efter var vi på vejen. Min ældste datter har fået sommerferie fra 1.G, så hun var så sød at køre med mig og hjælpe med at løfte (...er jo gravid). Og så er hun hyggeligt følgeskab. Så du kan nok forestille dig, at vi har fået snakket en del henover dagen :)
Først kl. 17 var vi tilbage i Skanderborg. Hele dagen har vi derfor været på landevejene og har besøgt de skønneste steder - planteskoler, blomsterforretninger mv.

Det har været så hyggeligt at besøge alle de blomster- og haveinteresserede mennesker, der har sagt ja til at have magasinet i deres butik. Så udover at have set en masse skønne ting i dag, så har jeg også talt med en masse søde og passionerede mennesker. Det har været en oplevelse i sig selv!


Vi skal på landevejen igen i weekenden og igen først i næste uge. Og jeg glæder mig til turene. Også selvom jeg ved at jeg bliver træt bagefter - for det er bare noget helt andet end at sidde bag mac'en og skrive eller tulle rundt i haver og tage fotos.

Inden længe håber jeg på, at størstedelen af magasinerne er delt ud til butikker, og så kan jeg forhåbentlig få lidt tid til at komme ud og besøge haver her i Jylland.

Flere søde mennesker har svaret på vores nyhedsbrev fra HAVEFOLKET og har foreslået gode haver - og jeg glæder mig virkelig til at få tid til at besøge dem. De første inden uge 27 og så igen i uge 29-30, når jeg har haft lidt sommerfri.
Men først skal vi have alle magasinerne godt afsted :)

Og så er der jo bare tilbage at håbe på, at de bliver taget godt imod. Også af mennesker, der slet ikke kender HAVEFOLKET endnu... Det er faktisk ret nervepirrende. Jeg må indrømme, at jeg krydser alt, jeg har, for at det går magasinet godt "ude i den store verden".

Salget er naturligvis ganske afgørende for vores fremtidige aktiviteter og planer.

Det er lidt som at have fulgt sin søn eller datter til første skoledag. Man slipper hånden, kysser farvel og så går man ellers derfra og håber det bliver en god start på en ny del af livet! Både for barnet - og for en selv.Billederne er fra haven her til aften ... den skal jeg også tage mig tid til at nyde.
Det hele er så skønt lige nu!

Til dig : Rigtig dejlig weekend :)
Kh. Lone

7 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder fra din have, hvor er det en skøn tid.

  Sikke et stort arbejde med magasinet - men budskabet er værd at sprede, så jeg håber virkelig at der bliver taget godt imod og solgt af det.
  Tusind tak for et spændende og flot magasin, det er bare så professionelt lavet, og jeg glæder mig til at dykke mere ned i artiklerne.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - det er så dejligt med din støtte. Du har været en sand ven i vores HAVEFOLKET projekt hele vejen igennem, og det er altså bare noget der varmer. Og tak for melding om at du har modtaget magasinet :) Jeg har hørt fra nogle stykker at det er nået frem her inden weekenden. Det var dejligt!

   Håber du synes vi igen har ramt plet! Vi gør os i hvert fald grundigt umage :-)

   Rigtig dejlig weekend til dig!
   Kh. Lone

   Slet
 2. Hej Lone det var ellers lidt af en tur. Håber det går bladet godt! Har selv lige modtaget det og jeg glæder mig til at nærlæse det. Det er skønt at der endelig er et dansk havemagasin det har jeg ønsket længe. Og heldigvis uden madopskrifter på hveranden side. Det ser spændende og interessant ud, jeg melder mig som køber ;-) god weekend.kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina - hvor er det godt at høre! Vi lægger så mange kræfter i det og skriver og fotograferer de dele af havelivet, som vi selv synes er spændende. Så det er så dejligt at høre, når det falder i god jord rundt omkring. Og tak for at du lige skriver det. Det varmer!

   Kh. Lone

   Slet
 3. Hvor er det smukke billeder, Lone! Og sikke et stort arbejde med magasinet, men så fyldt med glæde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er det. Og begejstring! Jeg må indrømme at jeg er noget overrasket at jeg nu - efter 3 år med projektet - stadigvæk er så opslugt af det. Tænker at det er fordi jeg virkelig har fået fat i en passion her. Kombinationen af have, formidling og grafisk udtryk. Elsker hver gang at få det nye magasin i hånden - og håber bare sådan at mange vil finde frem til det.... så vores energi kan smitte bare lidt :)

   Tak for din hilsen :-*
   Kh. Lone

   Slet
 4. Det var dog et fantastisk billede af en akeleje. Tak for et smukt magasin - og held og lykke med det.

  SvarSlet