onsdag den 20. januar 2016

så fint med rim

Klokken blev eftermiddag før jeg nåede ud med kameraet. Lidt en skam, for det var SÅ fint i morges. Men det er det nu også lige nu, hvor varmen lidt er ved at få fat og solen giver krystallerne modspil. Tag med på en lille rundtur i haven...Solsortene har travlt i disse dage - hele dagen. De spiser solsikkefrø og plyndrer alle æbler i haven. Og de er hjertens velkomne. De får nye forsyninger flere gange i ugen og frisk vand de fleste dage :)

Rigtig dejlig solskinsdag til dig!
Kh. Lone

4 kommentarer:

 1. Hej Lone.
  Det er nogle smukke billeder du viser fra din vinterhave.
  Jeg så dig lige i fjernsynes i går i "Havemennesker". Jeg bor i Sønderjylland, men har helt tilfældigt fundet ud af, at de ind imellem har nogle rigtig gode haveprogrammer på midt/vest-mocca. Gid de ville sende noget mere ala det også på landsdækkende tv, så alle kan få noget ud af det. Tv2 fri er da gået helt kold på havetv. De sender jo snart ikke andet end madlavningsprogrammer.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg synes også, at jeg kigger langt efter haveprogrammerne på TV2 FRI. Gid de ville begynde at sende "Gardeners World" igen. Nu hvor jeg er på barsel, kunne det være så hyggeligt med lidt haveTV :-)

   Slet