onsdag den 2. marts 2016

En vinter uden haveplaner

For første vinter i mange år har haven kun været meget, meget lidt i mine tanker. Og det er selvfølgelig ikke så mærkeligt, da lillepigen her bruger alle vågne timer på sin mor.

Lige nu er det forkølelse, der fylder: især om natten, hvor hun vågner ofte og minder om, at hun er her :)

Det betyder også, at jeg faktisk ikke har haveprojekter for årets have. Og hvor er det mærkeligt. Der skal i år ikke bygges eller omlægges noget som helst - blot vedligeholdes og plejes. Faktisk overvejer jeg at køkkenhaven skal fyldes med krydderurter, så den er nem at passe.

Takket være vores store vinduer mod syd kan jeg dog gå og holde lidt øje med det hele derude.Disse billeder er fra i går morges... før der kom slud og regn.

9 kommentarer:

 1. Hej Lone
  Selvfølgelig har du ikke tid til haveplaner med sådan en lille lækker baby i huset. At det så knap er så sjovt om natten, kan sikkert godt tilgives næste dag, når hun igen er sød og dejlig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sjovt nok et stort overskud til hende her. Selv når hun vågner 30 gange om natten, synes jeg, hun er nuttet :-) Men træt næste dag, det er jeg :)

   Slet
 2. Hver ting til sin tid. Det er da helt klart lillepigen, der skal have opmærksomheden i år. Haven må udvikle sig i det tempo der er tid til, Det er da fint med et år, hvor der ikke er de store projekter, på den måde ser man sikkert også sin have med nye øjne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tænker jeg også. I år skal den bare nydes :-)
   Og så skal der nok investeres i en babygynge!

   Slet
 3. Det gode ved haven er, at man sagtens kan have projektfrie år uden at den går i hundene. Og er man lettere presset af andre ting, ja så er der jo ingen grund til de store opgaver andre steder. Dejligt du husker at nyde tiden, og mon ikke lidt mindre projekter alligevel titter frem på den grønne hjernehalvdel i løbet af foråret - forkølelse varer heldigvis ikke evigt:0)

  Kh Katinka

  SvarSlet
 4. Hun er da godt nok en lækkerbisken. Jeg har også tre - og følte også et større overskud med den tredje. Man er jo mere erfaren! Jeg er sikker på I begge to vil nyde haven fra terrassen, hængekøjen, barnevognen, når solen og varmen begynder at titte frem. God sommer!

  SvarSlet
 5. Din haves indretning virker fuldkommen klar til at nyde og det tror jeg også er vigtigt. Det at bruge tid til virkelig at se hvad man har bygget op med andre briller end de der "hvad kan forbedres øjne".
  Så det er godt at lillepigen giver dig den mulighed og hvor er hun dog dejlig:-)

  SvarSlet
 6. Hvor er hun blevet stor :) Og så sød hun er. Helt klart en god prioritering, Lone - haven løber jo ingen vegne, og du får sikkert en stund i ny og næ, hvor du kan nusse det grønne også.

  SvarSlet
 7. Hvor bliver hun stor og lækker :) Dejligt at følge lidt med. I skal da bare sidde i græsset og kigge på blomster når varmen kommer! Hilsen Ulla

  SvarSlet