fredag den 15. januar 2016

Oprydningen i garagen

Længe har min bedre halvdel haft en plan om at vores garage skulle omstruktureres lidt. Og det har været en rigtig god ide, for den var mildest talt bliver noget rodet til. Men mange andre projekter har haft højere prioritet (som fx at få bygget et ekstra værelse, nu hvor 2 er blevet til 3). Har I lyst til at se hvordan det er blevet, viser jeg også gerne frem. Men det må være en anden gang.

I dag skal I lige se hans idé i garagen. Tankerne har været mange, og stadigvæk lurer tanken om et væksthus/redskabsskur i haven, hvor alle de frostfølsomme kan overvintre. Men - indtil den idé bliver realiseret, så er der nu fundet en god midlertidig løsning.

Mellem to rækker af skabe - ud for et stort vinduesparti i garagens gavl - er der bygget denne reol. 

Det er løse plader, der er skåret på mål efter hullet. Intet er boret eller limet fast. Det står blot i spændt mellem skabene. 

Til foråret bliver det nok her jeg forspirer - og til sommer kan vi lægge pladerne på loftet, hvis vi trænger til at få ryddet HELT op. 

Nogle af krukkerne står på fødder - andre står direkte på pladerne. Jeg vander kun en smule her i vintermånederne, så der løber ikke vand igennem. Men på sigt skal jeg have nogle små zinkbakker til nogle af de små krukker med krydderurter, som jeg nok begynder at vande mere i forårsmånederne.Kun enkelte har underskåle - som de små opstammede oliven her.

Jeg var lidt tvivlsom overfor projektet, før han gik i gang, men kan nu godt se fidusen. De planter, der før stod langs alle indvendige vægge i garagen, fylder nu kun ganske lidt. Og så får de tilmed lidt dagslys :-)En god løsning - alt i alt. Når nu jeg ikke har et væksthus :-) Endnu.

Rigtig god weekend til dig!
Kh. Lone

10 kommentarer:

 1. Virkelig lækker ide til vinter opbevaring. Man må altid gøre det bedste ud af det man har, og det her er genialt.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heike - synes også han var lidt snu. :-)

   Slet
 2. Knaldgod ide din mand fik der Lone :-). Og at det samtidig også ser godt ud - en rent win win :-). God weekend til dig. Tror at weekenden her bl.a. skal bruges på frøkataloger og bestilling af frø. Glæder mig vildt til forår. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Eeej, det gør jeg godt nok også. Men tør ikke se på frø mm endnu. Når først jeg går i gang så får jeg kæmpe længsel efter forår - og det er jo altså for tidligt ;-) Må vente, må vente, må vente ....

   Slet
 3. Hej Lone.Det var da en helt god løsning din mand fik.
  Både lidt daglys og så fylder det jo ikke ret meget.Genialt.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så kan man også godt forestille sig for hvor lækre forspirede planter, der kan så her - ikk? :-))

   Slet
 4. Kære Lone Det var dog en genial ide! og flot ser det ud. Jeg fik garagen revet ned og erstattet den med et træskur og et orangeri. Det var ikke en dårlig byttehandel med manden. ;-) kh Tina

  SvarSlet