fredag den 29. juli 2016

Jeg er her endnu

Det er ved at være længe siden, jeg sidst har skrevet her på bloggen. Helt tilbage i maj faktisk. Måske er det fordi jeg lidt får min havesnak styret via instagram - måske er det bare fordi jeg har haft en del at se til.

Det skulle helst ikke gå hen og blive en vane, for jeg holder meget af det "haveliv", der er via denne kanal.

Vi har endnu sommerferie, og selvom det regner i disse dage, så har jeg nået at være en del i haven. Den var nemlig lidt forsømt, da vi kom hjem fra ferie. Ikke at den trængte til vand (for jeg har verdens bedste feriehjælp i min gode nabo Inger), men græsset og belægningerne så herrens ud.


Så vi har været igang med en del gange græsslåning og spuling og fejning af fliser. Det er blevet flot - og jeg skal nok vise det en anden gang.

I dag fangede kameraet nemlig lige godterne i køkkenhaven. Der er ikke så meget i år, men æbler og løg i massevis - det er der! Og tagetes er godt på vej. De bliver super høje!


Bedene er også ved at ligne lidt sensommer - vi går en god tid i møde.

4 kommentarer:

 1. Hyggelig å høre fra deg igjen! Jeg håper at du fortsetter med bloggingen, for det er så mange som slutter og går over til facebook/instagram. Vi behøver hageblogger :)

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er helt enig - det vil være en stor skam, hvis alle havebloggere stopper og hopper på IG. Selvom IG er super fint, så er det altså bare lidt hyggeligt med blogs.

   Knus retur til dig :)

   Slet
 2. Ja, jeg siger som Marit :)
  Haven trænger altid ekstra efter en ferie, det må jeg give dig ret i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må jo bare holde ved :)
   Dejligt at høre fra dig også!

   Kh. Lone

   Slet