tirsdag den 17. maj 2016

De mørke uger

Jeg kan se rundt omkring på Instagram og på havebloggene, at der er mange, der kan nyde de mørke tulipaner i disse uger. Her hos os er de krydret med lidt orange. Jeg elsker den varme farve - også i foråret :-)


Det er tulipanen 'Cairo', der i første omgang fik lov til at lege med her i maj. Hvis du kigger godt efter på billederne, vil du kunne se at der også er andre orange - og tilmed gule - spillere på banen.

Det er de små valmuer, som jeg faktisk har fået som arvestykke fra Jytte - bedre kendt som Tante Grøn. Jeg faldt pladask for dem et år, jeg var på besøg hos hende, og hun gravede straks en klump op til mig. Den er nu med tiden blevet til flere :-)De mørke tulipaner er dem som så mange havefolk kender og elsker - Queen of Night. Den er helt uundværlig i majhaven.


Den får i øvrigt selskab af denne, som jeg har glemt navnet på i skrivende stund.... ja, det er helt væk :-)


De lyserøde blomster er fra kæmpestenbræk, som jeg har fået fra en anden haveven og veninde: Birgitte.

Alt i alt bliver billedet fuldendt for en kort periode. (Klik på billedet herunder, så kan du se det hele i lidt større format).

Inden længe starter de første allium - så skifter scenen igen :)

4 kommentarer:

 1. Hej Lone

  Det ser da bare lækkert ud! Super frodighed:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Kæmpestenbræk ligner den du ikke kan huske.
  Det ser dejligt ud! Lækre orange valmuer, dem kan jeg godt forstå at du er faldet for!

  SvarSlet
 3. Nåhh det skriver du også - troede at det var den du ikke kunne huske navnet på :-)))

  SvarSlet
 4. Jeg må også komme med i koret, skøn og meget vellykket forårsfrodighed. Tulipaner er havens små perler, ikke kostbare men heller ikke længelivede . Som et æbletræ i blomst, jeg kunne ikke undvære dem i haven.
  Henrik

  SvarSlet