tirsdag den 28. februar 2017

de fineste små

Blomsterne, der for mig fortæller, at vinteren lakker mod enden, og minder om at det også inden længe bliver tid for gækkebreve og påskeferie, er denne lille størrelse.

Jeg har lidt, men ikke mange, vintergækker i haven. En stor klase, som jeg har arvet fra en anden have, og nogle få som jeg har købt fra løg. De arvede er helt klart dem, der formerer sig bedst - de andre har virkelig været lang tid undervejs, og de står lige nu med blomst 6-7 blomster.Når den store klase er afblomstret, skal den deles og plantes ud forskellige steder i morgenhaven, så vi på sigt får endnu flere af disse små vidundere.

Dejlig dag til dig.

7 kommentarer:

 1. De er så fine, mine skal også deles i år, jeg drømmer om et hvidt tæppe i skovbunden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine skal lægges i græsplænen i morgenhaven :-) Kan allerede se resultatet for mig.... du kender det godt, ikk'? :))

   Slet
  2. En skovbund lyder perfekt - som en hvid pendant til de engelske blue bells. Lyder skønt :)

   Slet
 2. Det er SÅ fedt at der nu sker noget derude. Glææææder mig til en nu havesæson!!!
  Fed update på dit bloglayout iø.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - Der var lige gang i en forårsoprydning :))

   Slet
 3. Svar
  1. også mig :) Man kan næsten gå hen og tror havepassion er død henover en streng vinter, men når den første forårssol kommer forbi, så er den der - HELT TYDELIGT :)

   Slet