torsdag den 2. marts 2017

det kriblerNu kribler det efterhånden godt og grundigt i havehandskerne for at komme i gang derude. Men det bliver ikke lige i de kommende dage for mit vedkommende. Vi er nemlig - igen og igen - plaget af sygdom. Min lille datter på 1,5 år er for nok 10. gang denne vinter ramt af sygdom og denne gang er jeg røget med også.

Nu skal dette indlæg jo ikke være en stor klagesang, men det har været noget frustrerende med en vinter plaget af sygdom. Hverdagene kommer aldrig rigtig op i tempo, for hver gang vi synes, at det hele kører, og der er styr på arbejde, madplaner, fastelavnstøj, optagelsesansøgninger, og hvad der ellers følger med, når man er en familie med fem plus hund, så kommer der lige en ny omgang sygdom.


Jeg kan simpelthen ikke huske, at det var så slemt, da de to andre var i samme alder (nu er det jo så også 14 og 17 år siden), men det var det måske?!


Vi er nu hoppet på mange af de gode råd, jeg kan komme på. D-vitaminerne er et 'must', bio-strath dråber indtages hver morgen (også af lillepigen) og maden fyldes med c-vitaminer. Andre gode råd mod forkølelse modtages med kyshånd.


Men det skal nu ikke tage glæden for at foråret har indfundet sig fra mig. For iiiih - hvor er det dejligt at solen nu oplyser mere og mere af dagen, og hvor er det fantastisk med alle de grønne spirer og blade, der dukker op over det hele i haven. Og jeg glæder mig til at komme i gang med forårsoprydningen. Både pga. det dejlige syn, når haven er klar til en ny sæson, men også den fantastiske følelse man har i hele kroppen, når den har været på sin første dag i haven. Røde kinder og tætte arme og ben. Det er noget der gør godt - og måske endda den bedste kur mod forkølelse.

Rigtig dejlig dag til dig,
Lone

Planterne på billederne er fra toppen: 
løvehale og perlehyacinter, geranium phaeum, diverse allium (2 fotos) og mynte.

4 kommentarer:

 1. Træls med alt det sygdom, god bedring. Jeg har desværre ingen gode råd, det går ligesådan med mine børnebørn, som er konstant forkølede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - det er nu også altid dejligt at vide, at man ikke er alene. Så du hjalp lidt alligevel :)

   Slet
 2. Her hos os er vi også underdrejede af virus, den eneste der pt. har klaret frisag er yngstebarnet på snart 18. Vi må desværre nok bare erkende, at årstidens virustyper har nogle gode (og trælse for os) egenskaber ift. at medføre sygdom hos os uanset hvor godt man ellers plejer sit immunsystem. Her den anden dag magtede jeg ikke engang at sætte låg på de nysåede lathyrusfrø.Så jeg sender masser af god bedring af sted, det er aldrig rart når de små er syge. Mange hilsner Mette
  Ps. dejlige billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. årh Mette - også rigtig god bedring til jer. Det lyder godt nok også, som om I er hårdt ramt! Kh. Lone

   Slet