onsdag den 15. marts 2017

fristerinder...

Rundt omkring på alle gadehjørner finder man dem. Fristerinderne! Hornvioler, perlehyacinter, påskeklokker og meget mere lokker... man kan næsten høre dem hviske - nogen kalder tilmed. Disse skønheder, som vi har længtes efter i de mørke måneder.


Jeg er næppe den eneste, der i disse dage lokkes ud over det sædvanlige i forhold til at shoppe forårslækkerier.Man kan simpelthen bare ikke lade være.

Klokkerne her faldt jeg for i går. Jeg er sikker på, at jeg ikke var kommet videre, hvis ikke de var blevet shoppet med hjem. Så man kan jo lige så godt give hurtigt efter...

De fine italienske potter fandt jeg hos Bendixen Blomster i Risskov... kom kørende forbi og måtte bare slå bremsen i. Det er simpelthen farligt med forår :)

11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er de. Jeg faldt for dem lige med det samme :)

   Slet
 2. Hvor er det herligt at lade sig friste :)

  SvarSlet
 3. Ja,...foråret er farligt, men det er vinteren faktisk også, især i januar/februar, når man går og venter på at det skal blive forår, så kan man hurtigt få brugt en masse penge takket være en "klik-finger". :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jeg heldigvis ikke så slem ... Jeg er en langsom starter :-)

   Slet
 4. Jeg er nybegynder på området - hvad hedde disse og hvor fandt du dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte - den her hedder Helleborus 'Cinderella' og er ikke så svær at finde :) Prøv din nærmeste planteskole. De har den garanteret ... eller en der ligner. Der er så mange lækre påskeklokker at lade sig friste af :)

   Slet
 5. Sikke nogle lækre fristelser. Jeg er vild med både krukker og indhold :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et lykketræf, at de også passede godt sammen, for de var egentlig ikke købt til match.... eller... måske ubevidst :-)

   Slet
 6. Man skulle synes du havde et rigeligt bredt udvalg af krukker, men fristet kan man jo altid blive....Meget harmoniske i sådan alt sin forårskådhed. NB jeg har glædet mig over krukkerne hele vinteren foran vores hoveddør.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet