fredag den 3. marts 2017

hornvioler

Feberen hærger fortsat her i huset, så her er lidt stille. Det var heldigt, at jeg lige nåede at købe og udplante lidt hornvioler inden verden gik i stå ... i en uge snart. Jeg har stornydt dem fra vinduerne hele ugen. Og selvom himlen har budt på sne, slud og blæst, så står de stadigvæk så fint.
I weekenden havde vi hyggeplaner med venner, der desværre nu er udsat pga. sygdom, og en barnedåb venter også forude. Så vi skal bare snart være raske :)Hvis vejret er til det, håber jeg selvfølgelig også på at komme bare lige lidt i haven i weekenden og klippe prydgræsser og rydde bede. Det kunne være så dejligt at komme i gang.

Rigtig dejlig weekend til dig & dine.
Lone

4 kommentarer:

 1. Det er så skønt at det er hornviol-tid igen (jeg må se at komme afsted efter nogle også). De er virkelig forårets første skønne farveklat og tåler endda lidt af hvert.
  Rigtig god bedring til jer, det er så surt med al den forkølelse og sygdom som vist har plaget rigtigt mange i denne vinter ad flere omgange.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er som om, at det har været en særligt slem vinter. Mange har netop ligget der igen og igen :/ Det er lige til at blive vintertræt af, så godt det nu endelig er forår :-))

   Slet
 2. Svar
  1. tak :-) Nu er vi heldigvis ovenpå igen. Men det holdt godt nok hårdt. Kan høre rundtomkring at mange også ligger med influenza nu... Det er barske løjer :)

   Slet