onsdag den 30. august 2017

lounge, piletræ og en trampolin

Jeg har i en periode været allermest aktiv på Instagram, og så glemmer jeg helt at få skrevet lidt her på bloggen. Men i dag vil jeg nu alligevel lige få hævet blikket og vise et par fotos af haven syd for vores hus.

Loungen her har været et hit i store dele af sommeren.Her er afholdt studenterfester, og vi har flittigt brugt området til hyggeaftener, hvor det har været godt at trække lidt ind i ly under træerne og nyde varmen fra bålet.
At rummet her også giver haven en særlig ro at kigge ud på fra husets vinduer er en ekstra bonus.
 
Kontrasten mellem det simple haverum og det lidt 'urolige' staudebed er en klar gevinst for haven.

Et andet yndet sted i haven er forresten lige denne sansegynge. Lige nu kan Filippa få gyngeture, så gyngen når helt op og ramme træets grene. Det vækker stor fryd ved den lille :)


Piletræet blev i øvrigt beskåret i forsommeren. Der blev tyndet godt ud i alle grene og mange blev kortet af. Nu er det allerede ved at have vokset sig pænt igen - den skyde endda fra nogle af de inderste grene, så træet igen bliver mere harmonisk at se på.

Trampolien, der ligger lige op til loungen, er måske det sted, der bliver allerflittigst besøgt. Den er et hit ved både store og små :)

4 kommentarer:

 1. The pictures are beautiful.
  Janicce / Brazil

  SvarSlet
 2. I har det mest fantastiske loungeområde, det må være dejligt at kunne tænde bål der og hygge sammen. Tænk hvad det kunne være blevet til med en mere sommeragtig sommer :)
  Både gynge og trampolin hører med når der er børn - dejligt at integrere det så fint i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla. Og du har ret - Det bliver helt klart brugt mest, når vejret er godt i sommerhalvåret. Men det er utroligt som området kan lokke os ud i forsommeren. Så snart der er bare lidt godt vejr og sol, så smider vi madrasser og puder i og hygger ude.... :-)

   Slet