mandag den 27. november 2017

novemberdiscipliner

Som alle andre sæsoner i haven har november også faste discipliner. Jeg indser det egentlig først nu hvor jeg sætter mig ned for at skrive her. Men jo - de er der. At gå ture og finde materialer til julestemningen er en af dem. Vi har en del krat og buskadser langs skovene ikke langt fra vores kvarter, hvor der er masser af hyben. Her har vi fundet lidt af de helt små.
At putte lidt ekstra i krukkerne er også en del af novemberdisciplinerne. Her er det pletter i luften, der overtager efter sommerblomsterne.


En del af krukkerne fyldes med mos. Enten helt almindelig mos, som vi har masser af rundt omkring i haven eller pudemos, der er lidt dyrt i indkøb, men som bare er så smukt, når de står der som små bakketoppe.
Selvom der er en del juleroser i haven, så køber jeg hvert år en hel bakke juleroser og planter ud. Jeg synes - som med hornvioler - at de er så smukke i flok.Der er ikke lang tid til at julen er over os. Man kan næsten ikke lade være med at hoppe direkte ud i det, men vi forsøger her at holde lidt på julerierne ... og så springer vi helt ud på fredag, når kalenderen skriver 1. december.

Men jo - fyr og grankranse, hyacinter og amaryllis er allerede købt og står rundt omkring og venter på at det hele rigtigt går i gang. Der er ikke mange dage til...

3 kommentarer:

 1. Smukke krukker. Det er lidt sjovt med de minitræer, det giver en særlig virkning. Kan pletter i luften virkelig overvintre?
  Ja, Jeg er startet på mit nytårsforesæt,,, At prøve at kunne kommetere på flere blogge, lad os nu se hvor godt det går. hmhm.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Jeg siger også "smukke krukker" - du forstår virkelig at få det til at se fint ud, og pudemosset er så godt.
  December er her liiiige om lidt :)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder fra din have. Kan i den grad godt forstå at du hvert år køber flere juleroser. Dem kan man simpelthen ikke få nok af.
  Hilsen Heike

  SvarSlet