søndag den 22. maj 2011

Allium og vellugtende aftenstjerne

Fint svæver de over staudebedet - Allium 'Globemaster'. Det er desværre ikke lykkedes mig at få et ordentlig billede af hele bedet, men mon ikke I kan fornemme det?
Farven underbygges meget simpelt af den vellugtende aftenstjerne, Hesperis matronalis. Jeg har en pose frø af disse, som jeg har købt, fordi jeg troede, den var forsvundet helt fra haven. Men så dukkede der alligevel nogle stykker op og jeg fik suppleret med lidt fra min mors have. Alligevel tænker jeg nu, at jeg vil så frøene her i maj/juni, så der forhåbentlig kommer endnu flere næste år!

4 kommentarer:

 1. Flotte prydløg, man kan sagtens se, hvor flot de hæver sig over staudebedet.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Skønne farver - og sikkert også dufte..? :D
  Smil fra Marianne, Den helbredende have

  SvarSlet
 3. Hej jeg kom lige forbi for første gang tror jeg. Tror da lige jeg tilføjer din blog. Virkelig skønne billeder du har taget! JEg har da også sået vellugtende aftenstjerne i år, og jeg glæder mig virkeligt til næste forår! :-)
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet
 4. Helt sikkert også dejlige dufte - men man skal lidt tæt på :-)
  Velkommen til dig, Gro! Hvor hyggeligt med nyt bekendtskab - jeg kommer straks også over og kigger hos dig!
  ... og besøg hos Marinnes helbredende have også - naturligvis!

  SvarSlet