lørdag den 7. maj 2011

Skønne majdage


Der var lige en overgang, hvor jeg var nervøs for, at det hele var ovre på én gang - og der så ville komme et tomrum inden sommerstauder og køkkenhave for alvor melder sig på banen. Men nej, der er hele tiden noget nyt at glæde sig over.

Snebollen herover står nu på spring, og lige nu hvor den står med grønne blomster, er den virkelig smuk. Og så har min mand faktisk anskaffet sig en ny rød havetraktor. Jeg ville meget godt nok hellere have haft søjletaks og mange andre skønne ting til haven, men hvis det betyder, at han slår lidt oftere græs, så er det jo en god investering ;-)

3 kommentarer:

 1. Jeg tror da egentlig også, den havetraktor viser sig at være en god investering. Jeg kender andre der har fået en (eller rettere sagt, manden har), og de har næsten været nødt til at lave restriktioner, så den ikke kørte rundt dagligt. Jeg ved så ikke, om entusiasmen også holder i længden :-)

  SvarSlet
 2. Jeg var også helt bange for, at alting gik for hurtigt med den varme vi fik i påsken. Men heldigvis kommer der hele tiden nye ting beundre. Dejligt :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. Rigtig skønne tulipanen - en havetraktor er måske en god investering - måske blivet græsset slået lidt oftere.)
  /Hanne Bente
  http://hb.finus.dk/#home

  SvarSlet