lørdag den 28. maj 2011

Storslået klematis

...lige udenfor vinduet.


Og så har jeg faktisk snydt mig til hvide petuniaer! "Snydt" fordi jeg jo egentlig har sået petuniaer. Men det tager ikke mindre end hundrede år før de bliver store - eller også har jeg bare slet ikke talent i retning af petunia. Tålmodigheden slap i hvert fald op, og så købte jeg disse hos BilligBlomster i Århus sidste uge. Har I mon været der? Der er virkelig gode muligheder for at gøre kup - men man skal kigge sig godt for: Ikke alle planter er i lige god stand.
Men billigt - det er det!

9 kommentarer:

 1. Hold K... hvor er den smuk og storslået :0)Virkelig et pragteksemplar :0)

  Det er en skøn tid vi går i møde med alle klematisserne....de er uundværlige :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Tålmodighed belønnes........næsten altid, øv jeg er lidt misundelig tror mine klematis får 6-8 blomster hver i år. Skønt og frodigt med vækst i vertical retning.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Fuldstændig, fabelagtig, fantastisk!! :o)

  Tør man spørge om navnet??

  SvarSlet
 4. Sikke en stor og smuk clematis :-)

  SvarSlet
 5. Billigblomster kender jeg ikke endnu, men hvis man ved, at man skal kigge ordentlig efter, kan man sikkert finde noget, som bliver rigtig godt efter lidt intensiv nurseri.

  Jeg har også sået Petunia i år, som er 10 cm. nu, så jeg har også været ude og købe mellemdistance petuniaer. Når de begynder at blive for fedtede, kan de andre sikkert tage over.

  Den Clematis er da bedårende !!

  SvarSlet
 6. Sikke en PRAGTFULD Clematis! :-)
  Jeg vil også gerne vide navnet, hvis du kender det. Hvor gammel er den?

  SvarSlet
 7. Imponerende clematis! Er det 1 stk. eller flere af samme slags? Også jeg ville godt vide, hvor gammel den er, hvis du ved det.

  SvarSlet
 8. Hvor er den skøn - hvad hedder den?

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hej igen,
  jeg må desværre bekende, at jeg ikke ved, hvad den hedder.

  Jeg har fået den som lille stikling fra min mor for måske 10 år siden, og det er først her de sidste tre-fire år, at den har været så flot. Som I kan se, står den midt i græsplænen sammen med et akacie-træ og har ikke noget ved foden, som man ellers rådes til.

  Og .. jeg klipper den aldrig!

  SvarSlet