søndag den 29. maj 2011

Lupiner og regnvejr

I dag - søndag - har det regnet og regnet det meste af dagen. Jeg har nu lige fundet lidt opholdsvejr og har været en lille smule i haven. I går fandt jeg nogle pilestativer i planteskolen v. Solbjerg, så endelig kunne jeg få mine klatreklokke plantet ud. Jeg har også udplantet de føste tobaksplanter og fennikel til køkkenhaven.

Haven vil nyde at få konstant vand her de næste dage, og så vil jeg glæde mig til sol og sommer i ferien sidst på ugen, som DMI lover! ...dejligt for min søde veninde der holder konfirmation på torsdag!

...Herunder lige billede at den blå lupin der blomstrer lige nu.

3 kommentarer:

 1. Ja, den er smuk.

  Er det lodden løvefod, du har ved siden af/under?

  Det ser godt ud.

  Ulla

  SvarSlet
 2. Smukt. Jeg har efterhånden fortrudt, at jeg brugte et par år på at udrydde mine lupiner. De må geninstalleres igen.

  SvarSlet
 3. Smuk lupin, og fin sammensætning med lodden løvefod.

  Her er også kommet en del regn, og blæsten har også været på spil, så jeg har enddu ikke fået plantet mine tobaksplanter ud.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet