søndag den 7. august 2011

Når enden er god...


Så lakker ferien seriøst mod enden! Det har været skønt at holde fri og være sammen med familien non stop. Den sidste uge har vi været herhjemme, og det sætter gang i tanker om efterårets staudeflytteri og omlægning af bede - I kender det helt sikkert!

August er afsat til skolestart, arbejde og Smuk Fest. Men i september... så skal der altså ske noget i haven. Jeg krydser fingre for en varm "indian summer"!

6 kommentarer:

 1. Smukt billede af perfekte partnere :-)
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 2. Nu er ferien også slut for mig, og der er så mange ting, som jeg ikke har tid til i haven nu :-(
  Det er fornuftigt af dig, at sige at der først er tid til september med de større haveprojekter. Det kan være, jeg skulle tage ved lære ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. he-he... ja, jobbet venter også på mig imorgen og igår tog jeg den første staude op, og bragte videre til min søster. Der er en del der skal flyttes rundt men det er hyggeligt at gå og planlægge.
  God arbejdslyst både det ene og det andet sted :o)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg har lige 1 uges ferie tilbage, så er det også skolestart og arbejde igen her. Jeg går også og tænker på alle de stauder der skal deles og flyttes og forhåbentlig bliver der også råd til nogle nye. Det er dejligt at kunne gå og planlægge.

  SvarSlet
 5. jep... har allerede nu fandens MANGE planer til efteråret og foråret...

  SvarSlet
 6. Puha, så er jeg ikke den eneste. Jeg var helt skamfuld over at gå her, mens det faktisk stadig er sommer, og glæde mig til alt flytteriet af planter :-)

  SvarSlet