onsdag den 3. august 2011

Søges...

I forsommeren købte jeg 4 nye krukker til vores morgenterrasse - der var kun de 4 tilbage, og jeg skulle egentlig have haft 5. Jeg faldt for dem, så jeg tænkte, at jeg nok også kunne leve med at der manglede den sidste.

Nu tænker jeg jo så alligevel, at det ville være rigtig rart at få fat i en sidste til at fuldende terrassen (typisk ikke?), ... har faktisk en plante stående, klar til at hoppe i den 5., hvis jeg finder den :-)

 

Så eftersøgningen er gået i gang!! Måske er der en af jer, der har set i planteskole i Østjylland, hvor de har en tilsvarende stående? (Krukken er af beton og har målene 70x38x38)? Så vil jeg blive lykkelig for en mail!

Sommerblomsterne i krukkerne er selvfølgelig hvid petunia. De er vokset flot siden udplantningen i slut maj.
Der er faktisk kun en enkelt plante i hver krukke!


God onsdag til jer!

7 kommentarer:

 1. Hvor passer krukkerne fint til den hvide petunia og din terrasse.
  Og det er da helt forståeligt, at du er på jagt efter den 5. men jeg kan desværre ikke hjælpe dig. God jagt :-)

  SvarSlet
 2. Kender godt det med at der lige mangler en potte eller krukke, jeg har selv rigtig mange par, men det bliver tit lidt for klejnt eller måske uharmonisk.
  Er der ikke et producent navn på dine beton krukker, ellers må du lave en skabelon af træ(krydsfiner)eller plexiglas og støbe den sidste. Jeg ved godt det er svært, men det kan sikkert godt lade sig gøre medmindre tykkelsen på krukkekanten er mindre en 4 cm.
  Der findes sider på nettet om hvordan det gøres.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke hjælpe, men hvor er krukkerne fine.

  SvarSlet
 4. Det ser fantastisk ud! Træer og buske passer perfekt til krukkerne. Kun én petunia. Hvad gør du dog ved dem? Jeg havde petuniaer i hængedimser sidste sommer, og jeg var ikke imponeret. De fik gule blade og var slet ikke så store og smukke, som jeg havde håbet.

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig smukt ud og selvfølgelig skal du have den sidste med... jeg holder skarpt øje, hvor jeg kommer frem! :o)

  SvarSlet
 6. Tak :-)
  Jeg giver mine sommerblomster langtidsvirkende gødningstabletter. De er effektive og holder en hel sæson! nemt :-)

  SvarSlet
 7. Hej Lone,
  Jeg støber betonkrukker i den størrelse. Har sendt dig en mail, men ved ikke om du har set den.

  mvh
  lars

  SvarSlet