søndag den 21. august 2011

Morgendis

Smukt er det! - Når morgensolen bader haven i blødt lys og duggen ligger tungt overalt.
I morges tog jeg kameraet med på havevanding :-)


Herunder et glimt i køkkenhaven: Squash, digitalis, løvefod og lavendel i skøn forening.
Sidste år havde jeg digital her langs hegnet - det var helt fantastisk, og jeg tænker, det bliver gentaget igen næste år - se indlægget fra sidste år om digitalis purpurea camelot lavender

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud :-)

  SvarSlet
 2. Skønne skønne sensommer, frugten af 8 måneders arbejde og flere års planlægning. Jeg elsker august haven, disse morgener med dug i græsset og en varm kop kaffe på min yndlingsplads, det er det jeg tænker på hele vinteren, disse dage måtte de vare lidt længere.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Man kan næsten fornemme dug & dis på det øverste billede. Dejlig stemning.

  SvarSlet
 4. JA morgernerne er de skønneste! især at fotografere i.

  Og så selvfølgelig: Barfodsgang i vådt græs.

  Kh. Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 5. Hej Lone
  Jeg har givet dig en award fordi du har sådan en lækker blog. Kig evt. på evigglade.blogspot.com

  :)
  Kh
  Eva

  SvarSlet
 6. Så fik jeg da svar på om digitalis Camelot Lavender blomstrer året efter. Jeg såede nemlig også denne digitalis her i foråret, og de står store og flotte med lækre blomster. Jeg var nemlig bange for at det var den blomstring!
  Det er en super lækker blog du har.

  SvarSlet