mandag den 5. september 2011

HaveTour mod nord

I dag bliver jeg simpelthen nødt til at lave hele tre indlæg :-) I går bød nemlig på havetur til Vendsyssel med min trofaste havefølgesvend og min yngste datter. Det er en god køretur her fra Skanderborg, men absolut hele turen værd.

Første stop var ved Henriette have i Åbybro (http://www.henrietteshavedesign.dk/) - Jeg havde ikke været der tidligere, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sætter stor pris på, når besøgshaver er kombineret med en lækker haveshop og lidt plantesalg - og også meget gerne mulighed for at få en kop kaffe :-) ...så man lige kan sidde og nyde stemningen.


Henriettes oase bød på næsten alle elementer. Hendes have var smuk, velholdt og gennemtænkt!
Desuden har Henriette en butik med ene lækre, lækre haveting - i skøn kvalitet. Hele sortimentet ryger straks på min julegaveliste! Skal du ud og købe havegaver til jul eller fødselsdag, kan Henriette butik helt klart anbefales! - Bemærk også lige at hun har et stort udvalg af smukke terracotta krukker (en mindre andel ses herunder).
... og så kan man også lige runde den meget fine planteafdeling, der er udført med stor æstetik!1 kommentar:

  1. Der ser dejligt ud både i have og butik. Det er et oplagt mål for en udflugt kan jeg se.

    SvarSlet