mandag den 5. september 2011

Staudemarken

Vores søndagsHaveTour sluttede hos Tina Møller i Staudemarken v. Aabybro (http://www.staudemarken.dk/).

Her finder man et bredt udvalg af sunde stauder til særdeles gode priser - og så er den positive og meget imødekommende Tina nærmest en besøg værd i sig selv :-)
4 kommentarer:

 1. Uha.... det kan bliver dyrt at komme sådanne et sted ha..ha..

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  Ser spændende ud.
  Der kunne jeg godt have tænkt mig at være med.

  SvarSlet
 3. Hej Lone
  Jeg gav en award til dig og et par andre blogs, som jeg godt kan lide. Det er blot et velment skulderklap. Men nogle skrev, at de ikke ønskede blog-awards, - og så fandt jeg ud af at der faktisk er flere, der synes det er noget underligt noget. Så jeg endte med at slette mit indlæg. :(
  Det var også sådan en dag, hvor jeg bare ikke orkede badwill. Men på denne blog, kan du se hvad det gik ud på.
  http://www.ildkat.dk/?p=3513

  Synes sørme din blog er god. Der er altid noget dejligt at se - og spændende læsning.

  Du må have en dejlig aften Lone
  kh
  Eva

  SvarSlet
 4. Jeg har "oplevet" Tina hos Haven i Hune, hvor hun leverede planter - og sørme om der ikke også røg nogle stykker i vores bil!! Næste gang vi kommer nordpå, må vi ind og kigge rigtigt, det er fristende billeder du viser :o)

  SvarSlet